One moment

Book your tour today: 085-4018272

Vrijwilligerswerk Zimbabwe

African Travels biedt betaalbare en met zorg uitgekozen vrijwilligerswerk projecten en programma’s aan in Zuid-Afrika, Tanzania, Zimbabwe en meer. Onze programma's variëren van het werken met kinderen, maatschappelijk werk, sport en spel, wildlife, anti poaching en onderwijsprojecten. Wij doen ons best om eerlijke prijzen en duidelijke informatie aan te bieden, zodat je weet wat je te verwachten staat en welke ervaring je kunt opdoen.

Individuele reizigers
African Travels is een reisspecialist. We bieden een paar vrijwilligersprojecten aan omdat we deze projecten een warm hart toedienen en ze dankzij de komst van vrijwilligers kunnen ondersteunen. Wij houden geen informatiebijeenkomsten of trainingsavonden. Wel ontvang je een uitvoerige informatiehandleiding en kun je ongelimiteerd vragen aan ons stellen. Indien gewenst ben je ook van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. Je reist zelfstandig naar Afrika en eenmaal op de plek van bestemming word je uitstekend opgevangen door onze lokale vrijwilligerscoördinator die je een introductie geeft. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je zelfstandig bent ingesteld. 

IAPF
Sinds kort bemiddelen we ook vrijwilligerswerk bij de IAPF. Wij verdienen daar helemaal niets aan maar willen graag jullie de kans bieden om aan dit unieke programma deel te nemen. Neem contact met ons op voor de data en tarieven van deelname.

Korting op rondreis 10% !!
Indien je opzoek bent naar vrijwilligerswerk in combinatie met een rondreis in de regio van je project of meerdere Afrikaanse landen dan helpen we je graag bij het plannen van een reis. African Travels werkt samen met een aantal betrouwbare en uitstekende overland reisorganisaties alsmede Bazbus. Dus als je meer dan alleen vrijwilligerswerk wilt doen, neem dan contact met ons op en we zullen je adviseren over alle opties. Je ontvangt als je via ons een rondreis boekt 10% korting op de tourprijs.

Klik hier voor een selectie van onze groepsreizen.  

Sorry, we couldn't find any results for
Try your search again or CLICK HERE to see all of our products and services.