We betreuren het faillissement van mede Social Enterprise WakaWaka enorm. Met het faillissement van WakaWaka komt er ook noodgedwongen een abrupt einde aan het gepersonaliseerde gratis gadget die je bij onze reizen ontving. 

Hoe het werkte | Buy one = Give One
Wanneer je bij ons een reis boekte ontving je per boeking (dus niet per persoon) een gratis WakaWaka Power+. Een oplader en zaklamp op zonne-energie. Als Social Enterprise waren wij bereid een deel van onze winst in dit project te steken en aangezien een WakaWaka Power+ een onmisbare gadget voor je reis is, was dit voor ons de perfecte match! Daarbij mocht je er een aan Afrika doneren of een ander hulpbehoevend project ergens ter wereld. Bij ontvangst van jouw WakaWaka zat een code waarmee je zelf het project mocht bepalen die een WakaWaka mocht ontvangen. Je doneerde dus een WakaWaka aan een project die zorgvuldig door WakaWaka was geselecteerd en waar de nood het hoogst was. 

Reizigers waren enorm enthousiast over de multifunctionele WakaWaka. Momenteel zijn we nog even in afwachting of WakaWaka een doorstart gaat maken. Mensen die vanaf nu een reis boeking krijgen helaas géén WakaWaka meer. 

Lees meer >> 

African-Travels-wakawaka-discount-1500.jpg
African-Travels-gratis-wakawaka-student-opladen-solar-power-zonne-energie-1500-kano.jpg