One moment

Book your tour today: 085-4018272

Tuinroute en Safari in Zuid-Afrika

1 juni 2017

Op safari langs de Tuinroute in Zuid-Afrika in een malariavrij gebied

Zuid-Afrika is een ontzettend veelzijdig land. Het biedt bergen, stranden, safari's en wereldsteden. Soms reis je binnen een dag door drie verschillende gebieden en sta je versteld hoe snel het landschap kan veranderen. 

Toch is de belangrijkste trekpleister van Zuid-Afrika de wilde dieren. Het grootste en meest berekende park is Kruger National Park, maar dat is een malaria gebied. Reis je met kleine kinderen, ben je zwanger of heb je andere redenen om liever geen medicijnen tegen malaria in te nemen, dan kun je nog volop op safari in andere delen van het land! 

  • Garden Route Game Reserve (voor kinderen een leuke start van de vakantie als je vanuit Kaapstad begint)
  • Addo Elephant Park: beroemd vanwege de unieke bosolifanten maar je kunt er de Big 5 spotten en het is een uitstekend park voor self drives!
  • Kariega Game Reserve: prachtig private game reserve. Alleen te boeken in combinatie met overnachtingen binnen het park. Het is hierdoor een premium bestemming.
  • Hluluwe National Park: uitstekend voor self drives maar ook met een lokale gids in een open 4x4 te bezoeken. De Big 5 kun je er vinden!

Maar er zijn nog tal van andere kleinere game reserves en parken die malaria vrij zijn. Denk aan Madikwe, Pilanesberg, Marakele National Park. Kijk hier voor onze voorbeeldreizen of neem contact op voor een offerte op maat!

African-Travels-4x4-game-drive-buffelsdrift-zuid-afrika-1500.jpg African-Travels-cheeta-cub-1500.jpg

 

Leave a Comment