One moment

Book your tour today: 085-4018272

Waarom African Travels?

Meer dan 30 jaar in Afrika

William is geboren in Zimbabwe en is vanwege het beroep van zijn vader opgegroeid in de landen Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Later heeft hij jarenlang als reisleider gewerkt en van Istanbul naar Kaapstad en terug dwars door Afrika groepsreizen begeleid. Hij kent de landen op zijn duimpje. In 2005 liep hij Marijnke (Nederlandse) tegen het lijf bij de Victoria watervallen. Destijds allebei afzonderlijk werkzaam in het toerisme in Afrika.
Nu vele jaren later runnen we samen African Travels. Omdat we in alle facetten van de toeristenbranche hebben gewerkt (reisleiders, lodge manager, gids, marketing, sales en nu als reisagent, met ons oog voor details en servicegerichtheid, hebben we de perfecte bagage voor het runnen van African Travels.
We zijn ontzettend blij dat we met ons bedrijf ons gigantische persoonlijke netwerk kunnen benutten, kunnen steunen en promoten. Het is voor ons essentieel dat we alle beslissingen met zorg voor de toekomst maken. Een reis naar Afrika is helaas vervuilend (vliegtuig) maar we denken wel dat je beslissingen kunt maken die beter zijn voor het continent.
Kortom, vanuit onze persoonlijke ervaring zullen wij je adviseren om de reis te vinden die bij je past! Of je nu extra informatie wil ontvangen of een alternatieve offerte die past bij jouw budget, we helpen je graag!

Geld als middel, impact als doel

Vind je het belangrijk om met jouw reis ook bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van Afrika terwijl je geniet van een onvergetelijk mooie reis? Wil jij de impact van je reis op de lokale bevolking, natuur en milieu zo klein mogelijk houden zonder in te leveren op de kwaliteit van je reis? Dan ben je bij African Travels aan het goede adres! African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en geven tips waar jij op kunt letten. Geen massa hotels maar kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop. Dat een kleinschalige reis niet duurder hoeft te zijn dan een reis van de massa tonen we graag aan!

Veilig op reis

Met African Travels ga je ook veilig op reis. We zijn 24/7 bereikbaar, we geven een goede voorbereiding en maken gebruik van lokaal goed opgeleide professionele reisleiders en gidsen. We geven altijd persoonlijk advies en begeleiding vanuit onze eigen ervaring. We werken samen met kleinschalige, betrouwbare partners in Afrika. Omdat we zelf een verleden hebben als reisleider en lodge managers kennen we sommige partners al heel veel jaar. We kiezen alle reizen zelf uit, ontmoeten onze partners regelmatig persoonlijk in Afrika of in Nederland, onze dienstverlening houden we zo persoonlijk mogelijk met korte lijntjes. Aan de hand van de persoon zullen we adviseren welke reis het beste bij je past zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan. Sowieso werken we niet samen met grote corporaties waarbij je als reiziger maar een nummertje bent. Ons beleid is zo duurzaam mogelijk te ondernemen en dit door te trekken in de gehele bedrijfsvoering.

Wie reizen met African Travels?