One moment

Book your tour today: 085-4018272

Waarom African Travels?

Geld als middel, impact als doel

Vind je het belangrijk om met jouw reis ook bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van Afrika terwijl je geniet van een onvergetelijk mooie reis? Wil jij de impact van je reis op de lokale bevolking, natuur en milieu zo klein mogelijk houden zonder in te leveren op de kwaliteit van je reis? Dan ben je bij African Travels aan het goede adres! African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en geven tips waar jij op kunt letten. Geen massa hotels maar kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop. Dat een kleinschalige reis niet duurder hoeft te zijn dan een reis van de massa tonen we graag aan!

Veilig op reis

Met African Travels ga je ook veilig op reis. We zijn 24/7 bereikbaar, we geven een goede voorbereiding en maken gebruik van lokaal goed opgeleide professionele reisleiders en gidsen. We geven altijd persoonlijk advies en begeleiding vanuit onze eigen ervaring. We werken samen met kleinschalige, betrouwbare partners in Afrika. Omdat we zelf een verleden hebben als reisleider en lodge managers kennen we sommige partners al heel veel jaar. We kiezen alle reizen zelf uit, ontmoeten onze partners regelmatig persoonlijk in Afrika of in Nederland, onze dienstverlening houden we zo persoonlijk mogelijk met korte lijntjes. Aan de hand van de persoon zullen we adviseren welke reis het beste bij je past zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan. Sowieso werken we niet samen met grote corporaties waarbij je als reiziger maar een nummertje bent. Ons beleid is zo duurzaam mogelijk te ondernemen en dit door te trekken in de gehele bedrijfsvoering.

Wie zijn wij?

Het begon allemaal in 2005. Het jaar dat wij, William (Zimbabwaan) en Marijnke (Nederlandse) elkaar ontmoetten. Allebei afzonderlijk werkzaam in de toerisme industrie in Afrika. Nu vele jaren later runnen we samen African Travels. William is geboren en getogen in Afrika en is vanwege het beroep van zijn vader opgegroeid in de landen Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Vervolgens heeft jaren lang als reisleider gewerkt en van Istanbul dwars door Afrika naar Kaapstad groepsreizen begeleid. Marijnke heeft een passie voor webdesign en een achtergrond als event manager, marketeer en lodge manager. Met deze achtergrond, oog voor details en servicegerichtheid hebben we de perfecte bagage voor het runnen van African Travels. We zijn ontzettend blij dat we met ons bedrijf ons gigantische netwerk kunnen benutten, kunnen steunen en promoten. Vanuit onze persoonlijke ervaring zullen wij je adviseren om de reis te vinden die bij je past! Of je nu extra informatie wil ontvangen of een alternatieve offerte die past bij jouw budget, we helpen je graag!

Wie reizen met African Travels?