One moment

Book your tour today: 085-4018272

Individuele rondreis Afrika

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Het voordeel van een privé safari is dat je dagelijks kunt vertrekken en een eigen Engelstalige chauffeur/gids en voertuig tot je beschikking hebt. Je kunt je voorkeur uitspreken voor accommodatie, dieren, land en gebied

Highlights

De highlights van de safari bepaal je uiteraard zelf. Wel zullen wij hier en daar suggesties geven als we denken dat dat ontbreekt in de reisroute. Voor de maatwerk reizen werken we alleen samen met zeer betrouwbare lokale partners met wie we al jaren samenwerken en waarvan we weten dat zij de service verlenen die jij en wij verwachten. Lokale geschoolde en gekwalificeerde gidsen zijn bovendien een must omdat zij met trots en passie over hun land zullen vertellen.

Included

  • Entree parken (meestal)
  • Reisleider/gids (Engelstalig) en chauffeur (n.v.t. bij een individuele rondreis - self drive)
  • Accommodatie
  • Drie of twee maaltijden per dag (afhankelijk van de reis)
  • Transfers
  • Gratis WakaWaka per boeking #sharethesun

Excluded

  • Reisverzekering (via African Travels te boeken)
  • Vliegticket (op aanvraag inclusief)
  • Visa
  • Souvenirs, fooien, soms de drankjes, internet e.a.

Please Note

Accommodatie is beschikbaar van budget (kamperen met of zonder ensuite faciliteiten), middel segment (Luxe safaritenten met sanitair of chalets en lodges) tot top end (5 sterren accommodaties).

Extras/Upgrades

In overleg kunnen we activiteiten en aanvullende maaltijden vooruit boeken.

Hotel Pickup

Je wordt afgehaald van het vliegveld of andere lokatie indien gewenst!

Itinerary

De reisroute stel je geheel zelf samen. Vaak heb je gedurende de hele safari één gids/chauffeur tot je beschikking. In sommige wildparken kiezen we ervoor om naast je eigen gids/chauffeur een lokale gids in te zetten, bijvoorbeeld voor een gorilla trekking in Rwanda of Oeganda. Deze maatwerkreizen zijn flexibel en geheel volgens je eigen wensen. Uiteraard zijn we bereid erg met je mee te denken maar soms weet je als klant al precies waar je naar opzoek bent.
Omdat je tenslotte niet iedere dag een bijzondere reis naar Afrika maakt zullen we er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen en het de beste reis van je leven te laten worden!

Budget Camping
Ronde koepeltenten met gedeeld sanitair.

Comfort Camping
Grote safaritenten waarin je kunt staan. Voorzien van lantaarns, dekens, kussens en matrassen. Het zijn lichtgewicht tenten, 3 x 3 meter, 1.8 m hoog met voldoende ruimte voor twee strecher bedden en bagage passen.

Chalet en Tented Lodge Accommodatie
Er bestaat een selectie binnen het midden segment met safaritenten of chalets op prachtige locaties. Veel van onze lodges zijn gebaseerd op eco principes. De accommodatie is dus simpel maar luxe in het feit dat je over je eigen sanitair (en-suite) beschikt. Het zijn dus géén luxe lodges.

Lodge accommodatie
Lodges en luxe tentenkampen, vaak voorzien van een zwembad, spa etc.

Voorbeelden van populaire reisroutes van privé safari's zijn op aanvraag beschikbaar!

Reviews

Leave a Review
(4) Average Rating:
Reviewed by Anomien, Nederland op
Privé safari Kenia met een super goede gids waardoor we heel veel gezien hebben, gelachen hebben en goede informatie hebben gekregen.
Reviewed by Anoniem, Nederland op
We hebben een geweldige tijd gehad, zowel in Namibië als in Botswana. We hebben ongelooflijk veel olifanten, giraffen, buffels en ook veel leeuwen gezien en veel ander wild en vogels.

Het Chobe National Park overtrof onze verwachtingen en we hebben ook erg genoten van de ‘scenic flight’ over de Okanvanga Delta. Erg bijzonder was de ‘cheeta experience’ bij Na/an ku sé. Dat bleek een wandeling te zijn in het park waar de lodge staat met drie cheeta’s (en twee begeleiders) en ons vieren, waarbij de cheeta’s vlak langs je heen lopen.

De meeste lodges waren conform onze verwachtingen of overtroffen die, zoals Na/an ku sé, Le Mirage, Onguma The Fort en Nata Lodge in Botswana.
Reviewed by Brunel op
Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt in het prachtige Namibië. Een onvergetelijke ervaring met z'n viertjes in 2 4x4 auto's met als slaapplek een tent op het dak. Alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede routeomschrijvingen, tips wat er in de buurt te doen is, er werd aangegeven dat we ergens eten moesten inslaan of wat op dat moment voorlopig de laatste tankmogelijkheid was.We hebben op pareltjes van 'campings' gestaan zonder mensen om je heen in de geweldige natuur. Ongelofelijk mooi en dit hadden we zelf niet kunnen vinden en regelen.Ook jullie extra care en hulp bij het kapot gaan van de auto was hartverwarmend en zeer welkom. Deze vijf sterren zijn dik verdiend.
Reviewed by Anoniem op
Wij hebben echt een super vakantie gehad! Alles was helemaal perfect.

We waren erg blij met de auto’s, transfers, binnenlandse vlucht en accommodaties! Echt super!

Vooral het Timbavati Safari park vonden we erg indrukwekkend, zo bijzonder allemaal.Super bedankt voor het regelen allemaal, door jullie hebben we echt zo een bijzondere reis gemaakt!