One moment

Book your tour today: 085-4018272

Hoe boek ik een reis bij African Travels?

African Travels is een online reisbureau wat als grote voordeel heeft dat je vanaf elke locatie ter wereld kunt boeken! Wil je toch persoonlijk advies dan komen we graag bij je langs voor advies op maat of je bent welkom op ons kantoor.

Hoe boek ik via de website?

Indien je weet welke reis je graag wilt maken dan volg je de stappen zoals aangegeven. In eerste instantie betreft het altijd een offerteaanvraag. Pas bij goedkeuring van jou (de klant) verandert de status van de offerteaanvraag naar een voorlopige reservering en ontvang je een factuur met betaalinstructies. Betalen in termijnen behoort ook altijd tot de mogelijkheden met een minimale aanbetaling van €500 en het totaal bedrag moet uiterlijk 45 dagen voor vertrek zijn voldaan.

Bij een algemene offerteaanvraag is het handig contact op te nemen via ons contactformulier. Wij stellen aan de hand van je vraag een offerte op. Wij proberen binnen 24 uur aan te geven of er beschikbaarheid is. 

Stap voor stap:

  1. Volg de stappen van de offerteaanvraag van je gewenste reis
  2. Wij bekijken de beschikbaarheid
  3. Voeg eventueel een vlucht, verzekering en extra overnachtingen toe
  4. Vul het boekingsformulier in
  5. Maak een (aan)betaling
  6. Je reis is definitief
  7. Je ontvangt aanvullende informatie, vouchers en/of e-tickets

Dynamic Packaging - elke reis is maatwerk

Niet iedereen heeft hetzelfde budget om mee te reizen. Vandaar dat veel van onze reizen bestaan uit optionele extra's die je tijdens de reis kunt toevoegen. Hierdoor is iemand met een kleiner budget in staat toch een lange rondreis te maken maar niet alle wildparken te bezoeken. Een ander wil het totaal pakket boeken en alles zien en doen wat tot de mogelijkheid hoort tijdens een rondreis. Dit geld eveneens voor de vliegtickets. We kunnen een reis voor je boeken inclusief een vliegticket, airport transfer etc. Een ander boekt een vlucht liever zelf. Kortom, wij zijn flexibel en alles is mogelijk!

Waarom African Travels?