One moment

Book your tour today: 085-4018272

Welke Visa heb ik nodig?

Het is noodzakelijk om met een geldig paspoort op reis te gaan die ten minste nog 6 maanden geldig is. Verder kan het nodig zijn om een aantal inentingen en malaria pillen mee te nemen. Zo is een vaccinatie tegen Gele Koorts in sommige landen verplicht. Klik hier voor meer info over inentingen. 

Alle benodigde Visa zijn NIET inbegrepen in de reissom. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat je over de juiste Visa beschikt wanneer je Afrika binnenkomt.

Wij raden je nadrukkelijk aan voorafgaand aan je vertrek een aantal websites te raadplegen over de benodigde visa en de kosten daarvan. Elke nationaliteit heeft namelijk andere Visa restricties. Sommige visa kun je tegenwoordig direct aan de grens kopen en sommige moet je vooraf bij een ambassade of consulaat aanschaffen. Wees er bewust van dat visum informatie vaak veranderd dus check voor vertrek nogmaals de informatie. Kijk voor meer informatie op de website van kesvisum.nl of het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

LET OP: indien je een visum aan de grens koopt, ze hebben er GEEN PINAUTOMATEN. Neem dus Cash mee (US$ of Euro's)

Hieronder een indicatie van visa kosten, eenmalige entree (double en multiple entry zijn soms verkrijgbaar aan de grens). Deze zijn vrijblijvend en kunnen wisselen. Voor het actuele tarief kun je het beste contact opnemen met de betreffende ambassade of consulaat.

Visakosten en waar verkrijgbaar:

JoHo

Kijk ook eens op de site van onze partner JoHo! Daar lees je allerlei nuttige tips & tricks over het aanvragen van een visum. 

African-Travels-Joho-partner-1500.jpg

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op voor advies. Neem contact met ons op. We helpen je graag!