One moment

Book your tour today: 085-4018272

Bestemmingen van African Travels

African Travels biedt reizen aan naar Botswana, Kenia, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Seychellen, Swaziland, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Deze bestemmingen zijn ook met elkaar te combineren tijdens privé safari’s, individuele rondreizen en groepsreizen.

De beste reistijd

Als Afrika expert geven we vanzelfsprekend advies over de juiste reistijd om de gewenste bestemming en activiteiten te bezoeken. Ben je opzoek naar een vakantie met eindeloze safari’s, een actieve vakantie met wandelsafari’s en/of hikes, een safari & strand combinatie of cultuur?
Vertel ons je wensen en we ontwerpen een passend reisprogramma, rekening houdend met de beste reisperiode, het budget en manier van reizen.

Privé safari’s

Botswana, Kenia, Malawi, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika

Onze privé safari’s worden begeleid door lokale gidsen. Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop als het gaat om de accommodaties die we opnemen in het reisprogramma. Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige luxe (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding: rustieke, niet te massaal, fijne accommodaties op een prachtige locatie.
Wil je meer activiteiten in het programma, een markt bezoeken of met de lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodge managers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, zoals een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken.
Liever een klassieke safari? Ook die vind je in ons reisaanbod. Ze zijn nog altijd het populairst.

Internationale (kleine) groepsreizen

Botswana, Kenia, Malawi, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Swaziland, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika

African Travels is dé groepsreisspecialist van Afrika.
Het reizen in een groep is de voordeligste manier om Afrika te ontdekken en bovendien de duurzaamste manier van reizen. Kenmerkend is het vervoersmiddel, voornamelijk een overland safari truck. Een omgebouwde vrachtwagen die zelfs over moeilijk begaanbare wegen kan rijden daar waar een normale auto het zou begeven. Vanuit de hoge safari truck heb je een prachtig uitzicht over het Afrikaanse landschap, zeker de beste om het Afrikaanse continent te verkennen.
De groepsreizen zijn er als kampeer- of accommodatievariant. Je reist in een internationale groep onder begeleiding van een Engelstalige reisleider.

Individuele rondreizen

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zimbabwe en/of Zambia

Zelfstandig door Afrika reizen? Ook dat kan!
Voor een individuele rondreis door Zuid-Afrika stippelen we een prachtige fly drive route uit waarbij je overnacht in kleinschalige guest houses en lodges.
Voor een individuele route door Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique of Zambia is een 4x4 een vereiste. Mogelijkheden genoeg! Een volledig uitgestippelde kampeerreis waarbij je op het dak van de auto slaapt, een lodgereis of combinatie, alles is mogelijk! Mogelijke start en eindpunten zijn Kaapstad, Windhoek, Maun, Victoria Falls, Maputo, Kasane of Johannesburg. Kijk op onze website voor onze voorbeeldroutes.