One moment

Book your tour today: 085-4018272

Maatwerk safari Botswana!

Botswana is een schitterende safaribestemming met zeer veel mogelijkheden. Binnen alle budgetten kunnen we een reis samenstellen.

Botswana met kinderen

Botswana is zeer geschikt voor families. De meest geboekte reis is een individuele rondreis waarbij je op het dak van de auto slaapt. Een kleine groepsreis is echter de voordeligste optie, toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar en zeer geschikt voor een ouder gezinnen. Wil je meer comfort dan is een fly in safari ideaal. je verblijft in kleinschalige lodges op de mooiste locaties en kunt dagelijks kiezen uit de aangeboden water en land activiteiten. Tussen de middag heb je tijd om te relaxen bij het zwembad. Minder lange reisdagen zodat je optimaal kunt genieten van dit prachtige land!

Botswana als self drive

Botswana is ideaal als self drive. Wees voorbereid op hoge kosten, de campings zijn schaars en duur. We maken individuele rondreizen op maat als lodgereis (je reist zelf van lodge naar lodge en maakt eigen game drives) of een kampeerreis. Ook is enige 4x4 ervaring een must. In het regenseizoen zijn de plassen en rivieren diep, in het droge seizoen is het zand extreem diep en is de kans vast te zitten aanzienlijk. 

Botswana als huwelijksreis

Botswana is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis. We kiezen de meest rustig gelegen lodges voor je uit waarbij je als jong echtpaar flink in de watten wordt gelegd, met exclusieve diners en sleep outs. Ideaal in combinatie met Zimbabwe of een strandvakantie na afloop op Mauritius, Mozambique (voor duikers) of de Seychellen.

African Travels Botswana Moremi crossing areal view 1500.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Reisaanvraag voor Botswana aanvragen?

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Kijk ook naar onze voorbeeld reizen naar Botswana. Geef bij de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie over Budget, Reisduur (aantal dagen), Landen, Bezienswaardigheden, Groepsreis of Privéreis, Accommodatietype (budget, middensegment, luxe) en Activiteiten.