One moment

Book your tour today: 085-4018272

Khama Rhino Sanctuary Botswana

Met African Travels kun je tijdens een privé safari's, de meeste internationale groepsreizen of een individuele rondreis genieten van Khama Rhino Sanctuary. We adviseren je graag over het type reis dat het beste bij jouw reiswensen past!

Het Khama Rhino Sanctuary, dat zich uitstrekt over 40 vierkante kilometer in het Kalahari Sandveld in Botswana, is een op de gemeenschap gebaseerd natuurproject. Het biedt een belangrijke habitat voor zwarte en witte neushoorns, evenals meer dan 30 andere diersoorten en meer dan 230 vogelsoorten. Bezoekers kunnen genieten van de verscheidenheid aan conservatie activiteiten, waaronder een safari om wild te bekijken, op begeleide gamedrives, neushoorns tracking of wandelsafari's. Afgezien van neushoorn kun je hier ook wildebeesten, bruine hyena's, impala's, struisvogels en luipaarden zien. Mis de Serwe Pan niet - een grote met gras bedekte uitgestrektheid bezaaid met een verzameling natuurlijke watergaten waardoor het de perfecte plek is om een ​​glimp op te vangen van een scala aan spellen.

Wat is de beste reistijd voor Khama Rhino Sanctuary?

Khama Rhino Sanctuary is het beste te bezoeken vanaf april tot november, de droge maanden.

African Travels Botswana Khama Rhino Sanctuary 1500 waterhole.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!