One moment

Book your tour today: 085-4018272

Tuli Block, Botswana

Met African Travels kun je tijdens een privé safari'sbudget mobile camping safari's, internationale groepsreizen of een individuele rondreis genieten van Tuli Block. We adviseren je graag over het type reis dat het beste bij jouw reiswensen past!

In het meest oostelijke puntje van Botswana, op het snijpunt van de rivieren de Limpopo, Motloutse en Shashe, ligt het Northern Tuli Game Reserve. Het bestaat voornamelijk uit privé reservaten. De indrukwekkende omvang van deze beschermde wildernis zorgt voor veel buitengewoon schilderachtige landschappen, die gekenmerkt worden door bebost land, rivierwouden en moerassen, afgewisseld met dramatisch hoge zandsteenkliffen en uniek gevormde rotsformaties van basalt. Als bezoeker van dit park kun je je verheugen op het spotten van veel Afrikaans wild terwijl je rijdt, wandelt, fietst, te paard of zelfs met een luchtballon het reservaat verkent! Wild wat hier geregeld wordt gezien zijn olifanten, leeuwen, gnoes (of wildebeesten), jachtluipaarden, zebra’s, luipaarden, hyena’s, impala’s, knobbelzwijnen, waterbokken en koedoe’s.

Wat is de beste reistijd voor Tuli Block?

Tuli Block is het beste te bezoeken vanaf mei tot begin november, het droge seizoen.

African Travels Botswana Tuli Block 1500 landscape walk.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!