One moment

Book your tour today: 085-4018272

Safari reizen naar Kenia

Kenia is de klassieke safaribestemming met zeer veel mogelijkheden. Binnen alle budgetten en rekening houdend met persoonlijke wensen kunnen we een reis samenstellen. Met ons lokale team bieden we persoonlijke service en zijn we flexibel. Wil je een stukje met de trein afleggen, een lokale markt bezoeken? We nemen het op in het reisschema. Kijk voor reisideeën op reizen naar Kenia.

Kenia met kinderen

Kenia is zeer geschikt voor families. De meest geboekte reis is een safari & strand combinatie. Met een eigen privé gids/chauffeur bepaal je zelf het tempo en dagritme van de reis. Wil je een keertje uitslapen of wil de hellft van het gezin liever een rustdagje bij het zwembad? Het kan. We plannen voor gezinnen de reisafstanden niet te lang in. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen kijken we naar de accommodaties die daar het beste bij passen en waar ook wat andere activiteiten te doen zijn. Na een paar safaridagen is het heerlijk vertoeven aan het strand van Diani beach. Volop watersport activiteiten te doen, alles op loopafstand, wat wens je nog meer?

Kenia met z'n tweeën

Kenia is een mooie bestemming voor een romantische safari of huwelijksreis. We kiezen de meest rustig gelegen lodges exclusieve lodges waarbij je als jong echtpaar optimaal van elkaar en de prachtige omgeving kunt genieten. Afhankelijk van het budget stellen we een maatwerkreis samen.

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!

Reisaanvraag voor Kenia aanvragen?

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Kijk ook naar onze voorbeeld reizen naar Kenia. Geef bij de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie over Budget, Reisduur (aantal dagen), Landen, Bezienswaardigheden, Groepsreis of Privéreis, Accommodatietype (budget, middensegment, luxe) en Activiteiten. 

1 Product, viewing 1 - 1

Huur een eigen 4x4 in Afrika en maak een individuele rondreis door de wildparken van zuidelijk Afrika! De ultieme wildernis belevenis!...

Lokale Kosten:
Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika Duration: Vanaf 7 dagen