One moment

Book your tour today: 085-4018272

Diani beach, Kenia

African Travels kan een strandverlening na afloop van een groepsreis voor je samenstellen of toevoegen aan een privé safari. Afhankelijk van de groepssamenstelling en het budget adviseren we een passende accommodatie.

Diani Beach is een populaire strandbestemming gelegen aan de wonderschone kust van Kenia aan de Indische Oceaan. Vooral beroemd en geliefd door de prachtige palmbomen, de fijne witte zandstranden en het helderblauwe water. 
Het heerlijk warme water en de uitstekende koraalriffen die je hier vindt, maken het de perfecte omgeving voor allerlei activiteiten, zoals snorkelen, duiken en boot safari’s, waarmee je het diverse leven in de zee kunt ontdekken; dit is waar de zuidkust van Kenia zo bekend om staat. Wees niet verrast als je schildpadden, mantas (zeeroggen) of een barracuda ziet. Met een beetje geluk zie je zelfs de lastig te spotten en extreem grote walvishaai!
Breng ook zeker een bezoekje aan Wasini Island of het Colobus Conservation, wat toevlucht biedt aan bedreigde diersoorten. Maak een spannende en onvergetelijke safari in Shimba Hills National Reserve of in het nabij gelegen Kisite Marine National Park, dicht bij de grens met Tanzania. Kortom, een hele fijne bestemming om na te genieten van alle safari avonturen.

Beste reistijd voor Diani beach

De best reistijd voor Diani Beach is tijdens de lange droge periode tussen juli en oktober, er is veel zon en er zijn weinig tot geen wolken!

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!