One moment

Book your tour today: 085-4018272

Maatwerkreizen naar Malawi

African Travels stelt met veel plezier een maatwerkreis naar Malawi samen, geheel naar jouw wensen. Malawi is ook geliefd in combinatie met Zambia.

African Travels Malawi Kaya Mawa 1500 sunset.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!

Reisaanvraag voor Malawi aanvragen?

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Kijk ook naar onze voorbeeld reizen naar Malawi. Geef bij de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie over Budget, Reisduur (aantal dagen), Landen, Bezienswaardigheden, Groepsreis of Privéreis, Accommodatietype (budget, middensegment, luxe) en Activiteiten.