One moment

Book your tour today: 085-4018272

Nyika National Park, Malawi

Ontdek Malawi met African Travels tijdens een internationale groepsreis of een maatwerkreis.

Het grootste nationale park van Malawi heet Nyika National Park. Het is gelegen in het hoge noorden van Malawi en het vormt de gehele Nyika Plateau.
Nyika National Park is een veel koeler park ten opzichte van andere gebieden in Malawi en het landschap wordt voornamelijk gesierd door graslanden. Het beschikt dan ook over schitterende vergezichten! Ook komen er vele dieren voor in Nyika, zoals een grote concentratie aan luipaarden. Ook dieren als antilope komen hier veelvuldig voor. Met andere woorden, een echte safari bestemming! Ook de vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, aangezien er meer dan 400 soorten zijn geregistreerd in dit nationale park.

De beste reistijd voor Nyika National Park

The best reistijd voor Nyika National Park is van mei t/m oktober, de temperatuur is aangenaam en er valt weinig regen normaal gesproken.  

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!