One moment

Book your tour today: 085-4018272

De Bazaruto Archipel Mozambique

Met African Travels kun je de Bazaruto archipel in Mozambique bezoeken tijdens een internationale (kleine) groepsreis. Zowel als kampeer of accommodatie variant beschikbaar. Een fly in naar Mozambique is ook mogelijk. Van 3 tot 5 ster accommodaties, compleet verzorgd met luchthaventransfers en duiken.

De Bazaruto archipel is een groep eilanden gelegen in de Indische Oceaan. Veel reizigers gebruiken Vilanculos, dat ongeveer 300km ten noorden van Imhambane ligt, om deze archipel te bereiken. Deze archipel bestaat uit de volgende vijf eilanden: Benguerra, Santa Carolina, Bangue, Bazaruto en Magaruque. In het verleden, tijdens de koloniale periode, stond Vilanculos bekend als de ‘place to be’ voor de rijken, maar dit geldt tegenwoordig meer voor de Bazaruto archipel. Het hele gebied is fantastisch om te (scuba)duiken en te kitesuren, maar het is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor een huwelijksreis!

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!