One moment

Book your tour today: 085-4018272

Tofo beach Mozambique

Met African Travels kun je het prachtige land Mozambique bezoeken tijdens een internationale (kleine) groepsreis. Zowel als kampeer of accommodatie variant beschikbaar. Individuele rondreizen naar Mozambique verzorgen we ook. Vanwege de slechte wegen is ons advies om na afloopt van bijvoorbeeld een van onze self drives door Namibië of Zuid-Afrika door te vliegen naar Maputo of Vilanculous. Daar regelen we een nieuwe huurauto voor je waarmee je de kust af kunt reizen. Een fly in naar Mozambique is ook mogelijk. Van 3 tot 5 ster accommodaties, compleet verzorgd met luchthaventransfers en duiken.

Tofo

Tofo is een kleine dorpje gelegen aan de oostelijke kust van het schiereiland Imhambane. Dit dorp, wat bekend staat als klein vissersdorp, voelt eigenlijk aan als een eiland. Je vindt er bijvoorbeeld kleine, lokale marktjes, waar je hand gemaakte kunst kan kopen. Tofo is voornamelijk aantrekkelijk vanwege de witte zandstranden en het blauwe, heldere water. Hierdoor is Tofo erg in trek bij backpackers, (scuba)duikers en reizigers die willen relaxen.

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!