One moment

Book your tour today: 085-4018272

Maatwerkreis Namibië

Ontdek Namibië met African Travels als individuele rondreis of maatwerkreis en overnacht in de mooiste en meest exclusieve lodges ter wereld!

Namibië is de ideale vakantiebestemming voor als je van weidsheid en open vlaktes houdt. Namibië staat bekend om zijn contrastrijke landschappen. De Namib-woestijn is de oudste ter wereld, met zijn hoge duinen en een ontzagwekkend ruimtegevoel. Het uitzicht over de Fish River Canyon, en de vele wilde dieren in het Etosha National Park maken het een onvergetelijk mooie bestemming. Het Duitse erfgoed is erg merkbaar in Swakopmund en Windhoek.

Namibië met kinderen

Namibië is zeer geschikt voor families. De meest geboekte en voordeligste reis naar Namibië is een individuele rondreis waarbij je op het dak van de auto slaapt. Maar ook als lodgereis is een rondreis door Namibië geliefd. Reis je met kleine kinderen, dan zorgen we dat de reisafstanden niet te lang zijn en dat er overal een zwembad aanwezig is en/of leuke kinderexcursie. Reis je met tieners, dan passen we ook daar het reisschema en accommodaties op aan, zodat er op de plek van bestemming wat meer avontuurlijke dingen te doen zijn!
Een kleine groepsreis is echter de voordeligste optie, toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar en zeer geschikt voor eenouder gezinnen. 

Namibië als self drive

Namibië is ideaal als self drive. Wees voorbereid op hoge kosten, de campings zijn schaars en duur. We maken individuele rondreizen op maat als lodgereis (je reist zelf van lodge naar lodge en maakt eigen game drives) of een kampeerreis. Een 4x4 of SUV is een must. Je ligt hoger op de weg en met de vele grintwegen is dit geen overbodige luxe. Laat je niet verleiden tot een normale personenauto! 

Namibië als huwelijksreis

Namibië is een uitstekende bestemming voor een huwelijksreis. We kiezen de meest rustig gelegen lodges voor je uit waarbij je als jong echtpaar flink in de watten wordt gelegd, met exclusieve diners en sleep outs. Ideaal in combinatie met Botswana of een strandvakantie na afloop op Mauritius, Mozambique (voor duikers) of de Seychellen.

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!