One moment

Book your tour today: 085-4018272

Waterberg Plateau Park, Namibië

Ontdek Namibië met African Travels! In een internationale (kleine) kampeer groepsreis of als accommodatiereis, als individuele rondreis of maatwerkreis naar de mooiste en meest exclusieve lodges ter wereld. 

Het Waterberg Plateau National Park is genoemd naar de bronnen die uit de uitlopers komen en is een fascinerende geologische vindplaats van gecomprimeerde zandstenen rotsen, 200-jaar oude voetafdrukken van dinosauriërs en versteende zandduinen. De natuurlijke waterbronnen van het gebied maken het veel vruchtbaarder dan de omgeving en het park is gezegend met een overvloed aan planten- en diersoorten, waaronder luipaarden, neushoorns, gieren, cheeta's, bush baby's, varens en vijgenbomen.

Beste reistijd voor Waterberg Plateau Park

Je kunt het hele jaar door het gebied bezoeken, maar het beste is in het droge seizoen, tussen mei en oktober.

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!