One moment

Book your tour today: 085-4018272

Self Drive Namibië

Individuele rondreizen met een 4x4

Niets is avontuurlijker dan zelf een 4x4 te huren en door het uitgestrekte Afrikaanse landschap te rijden. Zuidelijk Afrika is de perfecte bestemming om op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Er zijn volop prachtige, goed onderhouden kampeerterreinen en met een stoere 4WD kun je in eigen tempo de wildparken verkennen. Wat is nou leuker dan vanuit je eigen tent op het dak naar de wilde dieren te kijken?

African-Travels-4WD-4x4-rental-africa-namibia-south-africa-1500-nissan-met-tenten-on-the-road.jpg

Voorbeeldreizen Namibië >>

De volgende 4WD voertuigen zijn via ons te huren: Nissan; Toyota Hilux; Toyota Landcruiser; Toyota D/Cab; Toyota S/Cab; Landcruiser Double Cab; Nissan X-Trail; Mercedes Sprinter. Alle voertuigen zijn nooit ouder dan 3 jaar en verkeren in uitstekende conditie.

Vertrek en eindpunt

Onderstaande mogelijkheden zijn beschikbaar en worden aangegeven in volgorde van populariteit. Wanneer het eindpunt afwijkt van het beginpunt komen er extra kosten bij (eenrichtingstoeslag (one way fee): Johannesburg, Victoria Falls, Kaapstad, Windhoek, Maun, Kasane, Maputo, Lusaka, Harare, Durban, Livingstone. 

Met ons lokale kantoor in Namibië zijn we altijd snel ter plaatse mocht dat nodig zijn. Bij ons overnacht je niet in grote massa hotels maar spendeer je de nacht in kleinschalige lodges en guest houses met persoonlijke tips van de eigenaar.

Namibië in combinatie met Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe of Mozambique?

Wil je een individuele rondreis maken in combinatie met de buurlanden? Dan is een 4x4 auto een vereiste. Door de vele grint, zand en slechte wegen is een hoger gelegen auto een must! 
Niets is avontuurlijker dan zelf een 4x4 te huren en door het uitgestrekte Afrikaanse landschap te rijden. Zuidelijk Afrika is de perfecte bestemming om op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Er zijn volop prachtige, goed onderhouden kampeerterreinen en met een stoere 4WD kun je in eigen tempo de wildparken verkennen. Wat is nou leuker dan vanuit je eigen tent op het dak naar de wilde dieren te kijken?

African-Travels-4WD-4x4-rental-africa-namibia-south-africa-1500-avond rivier.jpg

Onze self drives naar Zuid-AfrikaBotswanaZimbabwe en Mozambique 

Je kunt bij ons terecht voor een betrouwbare en voordelige 4WD / 4X4 autohuur. De meeste aangeboden 4x4 auto's zijn beschikbaar met of zonder complete kampeeruitrusting voor 2-4/5 personen. Naast auto's met tenten bieden wij ook diverse campers aan. Vooraf ontvang je van ons een complete lijst met alle campings in Zuidelijk Afrika. De meeste mensen stippelen graag zelf hun eigen route uit en vragen ons om feedback over de afstanden. Uiteraard kunnen we ook voorbeeld routes aan je mailen. Omdat we zelf jarenlang in Zimbabwe hebben gewoond, vele 4x4 reizen hebben gemaakt door Zuidelijk Afrika, krijg je advies uit eerste hand! 

Voorbeeldreizen self drive Zuidelijk Afrika >>

Het uitwerken van een persoonlijk reisplan is voor ons tijdsintensief, persoonsgebonden en geheel op maat gemaakt. We begrijpen dat het een uitzonderlijk mooie reis moet worden die aan alle verwachtingen moet voldoen. Helaas zijn klanten zich vaak niet bewust van de kosten van een 4x4 autohuur. Voordat we aan de slag gaan willen we dan ook het volgende melden:

African Travels Botswana Senyati Kasane 1500 ellies.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!