One moment

Book your tour today: 085-4018272

Maatwerk reizen Oeganda

Ontdek Oeganda met African Travels tijdens een maatwerkreis met eigen gids/chauffeur. Ook mooi in combinatie met buurland Rwanda! De meeste reizen kunnen we als low budget, budget, midden klasse en premium aanbieden. Het verschil zit hem in de accommodaties waar je komt te overnachten. 

Voorbeeld reizen Oeganda >>

Oeganda met kinderen

Oeganda is een prachtig land om met kinderen te verkennen. De gorilla trekking is toegankelijk voor kinderen vanaf 15 jaar. We houden met de reisafstanden en bestemmingen rekening met kinderen en zoeken naar passende accommodaties voor uit. Dierenspotten vinden kinderen van alle leeftijden leuk maar pupers kunnen hun hart ophalen in Jinja en daar adrenaline stijgende water activiteiten doen.

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!