One moment

Book your tour today: 085-4018272

Privé safari's Tanzania

Eindeloze game drives over de Tanzaniaanse savanne, opzoek naar de Big 5. Wie wil dat niet? Of een privé safari met aansluitend een paar heerlijke stranddagen op Zanzibar of ander eiland voor de kust van Tanzania? African Travels stelt met veel plezier een maatwerkreis voor je op.

Bekijk onze voorbeeldreizen >>

Als Social Enterprise gaat onze voorkeur uit naar de kleinere lodges met persoonlijke service in plaats van de grote internationale ketens waar busladingen vol reizigers komen. Uiteraard bieden we het wel aan op verzoek van de klant. 

Tanzania met kinderen

Tanzania is een fijn safariland voor families. We houden rekening met de afstanden, zorgen dat er een zwembad is bij de lodges en kunnen excursies opnemen in het reisschema ter afwisseling op de safari. Denk aan een fietstocht, het bezoek aan een lokale school, een koffieplantage, overnachting bij de Masai, kanotocht of dorpswandeling.

Tanzania met z'n tweeën

Tanzania als huwelijksreis of romantische bestemming? We kunnen rekening houden met alle wensen. Kleinschalige lodges, de meest afgelegen kamers (voor honeymooners), etc. De gids neemt geen deel aan het diner tenzij je daar specifiek om vraagt. Ze verblijven bij de speciale gidsenverblijven en vinden het gezellig om daar met gidsen onder elkaar te eten. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op en geef de volgende wensen door:

1 Product, viewing 1 - 1

Huur een eigen 4x4 in Afrika en maak een individuele rondreis door de wildparken van zuidelijk Afrika! De ultieme wildernis belevenis!...

Lokale Kosten:
Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika Duration: Vanaf 7 dagen