One moment

Book your tour today: 085-4018272

Mount Kilimanjaro Tanzania

Wil je de Kilimanjaro beklimmen? Dat kan! Voorafgaand of na afloop van een internationale groepsreis, als onderdeel van een maatwerkreis. Neem contact met ons op en we bespreken de vele mogelijkheden en routes die er zijn! Voorbeeldroute voor Kilimanjaro beklimming. De korte route is 6 dagen, de langste 8 dagen:

Beste reistijd voor de Kilimanjaro beklimming

De beste tijd om Kilimanjaro te bezoeken ligt af van het doel van je reis, maar over het algemeen zijn de droge periodes tijden januari en februari zowel als van juni tot augustus de meest populaire periodes.

African Travels Kilimanjaro trekkings 1500.jpg

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!