One moment

Book your tour today: 085-4018272

Zambia

Ontdek Zambia met African Travels tijdens een maatwerkreis. Aan de hand van persoonlijke wensen stellen wij een reis samen. Ook mooi in combinatie met buurland BotswanaZimbabwe of Malawi

Bekijk onze voorbeeldreizen naar Zambia >>

Zambia met kinderen

Omdat de parken redelijk ver uit elkaar liggen in Zambia dien je rekening te houden met lange reisafstanden. Een Fly in safari is het alternatief.  

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!