One moment

Book your tour today: 085-4018272

South Luangwa National Park

Ontdek Zambia met African Travels tijdens een internationale (kleine) kampeer groepsreisaccommodatiereis of als maatwerkreis met eigen gids/chauffeur. Ook mooi in combinatie met buurland BotswanaZimbabwe of Malawi

In het noordoostelijke deel van Zambia bevindt zich een van de mooiste natuurparken van het Afrikaanse continent: South Luangwa National Park. De Luangwa-rivier kruist van noord naar zuid door dit reservaat. Langs de rivier kunnen vele groene rivierstruiken een teken zijn dat water leven is! Tijdens het droge seizoen van augustus tot oktober verzamelen de dieren zich rond de oevers en waterpoelen. Dit is de beste periode om de grotere zoogdieren te spotten, zoals leeuwen, luipaarden, buffels en de puku. South Luangwa is geweldig voor wandelsafari's. Neem contact met ons op voor meer info!

Beste reistijd voor South Luangwa National Park

Tijdens het droge seizoen van augustus tot oktober verzamelen de dieren zich rond de oevers en waterpoelen. Dit is de beste periode om de grotere zoogdieren te spotten, zoals leeuwen, luipaarden, buffels en de puku. 

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!