5 redenen waarom een wandelsafari met Leon Varley een must is!

  1. Een wandelsafari is de ultieme belevenis! Helemaal wanneer je op safari gaat met Leon Varley. Hij is een van de eerste wandelsafari gidsen van Zimbawe, een man boordevol verhalen en avonturen.
  2. De spanning van te voet reizen, zo dichtbij en tussen de wilde dieren maakt je kwetsbaar. Wandelend zie en leer je zoveel meer dan op een game drive! Dag en nacht wordt je omgeven door de geluiden van de bush. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt probeer je de dieren op het spoor te komen die je ’s nachts rond je tent hebt horen lopen!
  3. Een wandelsafari is een complete ervaring. Niet alleen omdat je op een niveau observeert waarbij je je in hun leefomgeving begeeft en hun omgeving hoort te respecteren. Je leert ontzettend veel over de flora en fauna, vogels, geneeskrachtige kruiden, geologie, astronomie en geschiedenis. Dit helpt je te begrijpen wat je allemaal om je heen te zien krijgt, of leert zien en herkennen.
  4. De groepen worden klein gehouden, maximaal 7 deelnemers, om zo de veiligheid, groepscohesie en gemak te waarborgen.
  5. Wanneer je in Afrika loopt wordt je onderdeel van Afrika. Een ervaring die je nooit zal vergeten. Leer het echte Afrika kennen met Leon Varley