Even voorstellen…

Sinds deze maand is Frederique bij African Travels begonnen als reisagent. Ze stelt zichzelf aan jullie voor:

Mijn naam is Fréderique van der Lande, 27 jaar oud en ben net begonnen met werken als reisagent bij African Travels. Ik heb de opleiding ‘Toerisme en recreatie’ en ‘Culturele en maatschappelijke vorming’ afgerond en werk daarnaast nog als sport en dansdocent in Amsterdam. Mijn passies zijn reizen en nieuwe culturen ontdekken.

In het verleden heb ik in Zuid-Afrika een dansproject opgezet in een van de arme townships van Port Elizabeth genaamd Izizwe. Samen met Florence, een talentvolle danseres en woonachtig in deze wijk’ hebben wij gekeken hoe zij met haar danstalent zichzelf kan positioneren op de arbeidsmarkt. Dans en beweging is erg belangrijk, vooral in een arme wijk waar je te maken hebt met diverse problemen zoals criminaliteit en kinderverwaarlozing.

Na dit mooie project was het voor mij meteen duidelijk geworden dat ik Afrika een machtig mooi en interessant continent vind en dit graag met andere wilt delen. Vandaar dit besluit om in de reiswereld actief te zijn binnen het mooie bedrijf African Travels.

African-Travels-about-us-Frederique-met-hoed-1500.jpg
African-Travels-about-us-Frederique-1500.jpg

Nieuwe culturen ontdekken, mensen enthousiasmeren en verbinden, organiseren en begeleiden zie ik als mijn ambitie 🙂

Leave a Reply