Internationale groepsreizen naar Afrika

Met een internationale groepsreis mis je geen enkel hoogtepunt en reis je in een divers gezelschap!
De lokale Engelstalige reisleider kent de route door en door en weet alle leuke plekjes te vinden. Je ontmoet ontzettend veel locals, koopt eten op de lokale markt om ’s avonds met de groep te koken, en je overnacht op de mooiste locaties! 

African-Travels-truck-1500-group.gif

Een met de natuur tijdens een kampeerreis

Tijdens een kampeerreis heb je een authentieke Afrikabeleving. Het dunne canvas laat iedere geur door. Gras, wilde dieren, zand, alle geuren dringen 24/7 je neus binnen. Een unieke en onvergetelijke ervaring! 
Onderdeel van de meeste kampeerreizen is het opzetten van je eigen tent, kookdienst en afwasploegen. En aan het einde van de dag genieten rondom het kampvuur om je ervaringen van de dag te delen. Je maakt er vrienden voor het leven!

Meer comfort met een accommodatie groepsreis

Tijdens een accommodatiegroepsreis overnacht je in kleinschalige lodges en tented camps. Meestal met een ensuite badkamer. Je hoeft geen tent op te zetten en zeker in de warme maanden zal je blij zijn met een ventilator of airconditioning. 

Mobile camping safari

Mobile camping safari’s gaan vaak over minder begaanbare routes in afgelegen wildlife gebieden. Unieke locaties, optimaal wildlife ervaring, oneindig veel safari’s. Meestal slaap je op stretcher-bedden en heb je een bush toilet en douche. De groepen zijn klein en de gidsen zeer ervaren. 

Goed geregeld

Iedere reis is maatwerk. Wij zorgen dat je reis naar Afrika van A tot Z goed geregeld is en geheel aan je wensen voldoet! Wij bieden het hele pakket aan: extra overnachtingen, luchthaven transfers, vliegtickets zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen maar kunnen wel los worden bijgeboekt en reisverzekeringen. Lees ook Wat is overlanding (kernmerken van onze groepsreizen), uitleg over de truck en tenten en voorbeelden van safarivoertuigen

Waar komt iedereen vandaan?

De deelnemers van een internationale groepsreis zijn zeer divers. Vooraf kun je bij ons opvragen wie zich hebben opgegeven. De groep bestaat meestal uit een aantal Europeanen, Australiërs, New Zeelanders en Noord Amerikanen. 

Hoe oud zijn de deelnemers?

African Travels biedt zeer veel verschillende reizen aan. De ene reis is geliefd bij twintigers en dertigers, de andere reis is geliefd bij families.

Hoe groot zijn de groepen?

Het aantal deelnemers verschilt per reis. We bieden reizen aan met max 12 deelnemers en reizen tot max 28 deelnemers. Neem contact op voor aanvullende informatie. 

Hoe slaap je?

We beiden kampeerreizen aan en accommodatiereizen. Dus hoeveel comfort wil jij tijdens je reis en wat heb je te besteden? We helpen je graag!

African Travels Gorongosa National Park mozambique 1500group.jpg

Wat zijn de kosten?

Bij een groepsreis heb je relatief weinig bijkomende kosten behalve wat drankjes, optionele excursies (zoals rafting, een wuad bike tour, duiken etc), visumkosten en een vlucht. 

Groepen zijn internationaal

Onze groepsreizen zijn internationaal en gaan naar Zuid-Afrika, Botswana, Kenia, Namibië, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Mozambique, Tanzania, Rwanda en Oeganda! Op onze website staan onze favoriete groepsreizen maar onze database is vele malen groter. Geef ons je start en einddatum door plus gewenste vertrek en eindpunt en wij geven je een compleet overzicht van alle groepsreizen die binnen jouw budget en reisperiode vallen!

Benieuwd naar ons reisaanbod?

Neem contact met ons op en we geven je graag voorlichting welke reis bij jouw reiswensen past. Ons aanbod is vele malen groter dan onze website aantoont. 

Leave a Reply