One moment

Book your tour today: 085-4018272

NIEUW! Madagascar reizen

11 maart 2019

We hebben een nieuwe bestemming toegevoegd aan ons reisaanbod: Madagascar. Kleinschalige groepsreizen met internationale groep.

African Travels madagascar 1500 monkey.png African Travels madagascar 1500 bomen.png

18 daagse Biodiversiteit Madagascar tour
Ben je een echte natuurliefhebber dan is dit de perfecte reis voor jou. Je krijgt tijdens deze reis een complete indruk van Madagascar. Ga met ons mee op een avontuurlijke reis naar Madagascar, de 'Afrikaanse parel' en laat je verrassen door de unieke flora en fauna, weelderige vegetatie, fantastische land- en zeegezichten met zijn vriendelijke mensen!

18 daagse Marine reis Madagascar
Deze reis brengt je naar het noord-westelijke deel van Madagaskar tussen Nosy Be en Diego Suarez. Speciaal ontworpen voor liefhebbers van de zee richten we ons op kleurrijke tropische koraalriffen, zeegrasvelden, uitgestrekte zandstranden en rotsachtige eilandjes, lagunes, mangroven en de open zee om te zoeken naar mariene megafauna en om te genieten van de schoonheid en diversiteit van de onderwaterwereld. Omdat het een schande zou zijn om de unieke en inheemse flora en fauna van Madagaskar op het land te missen bezoek je ook de hoogtepunten van het binnenland.