One moment

Book your tour today: 085-4018272

Waarom boek je een reis naar Afrika via een reisspecialist?

22 november 2018

Een reis naar Afrika is niet iets dat je elke dag doet. Als je op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt doen, je zorgen maken. Het moet een speciale herinnering in je leven worden, die een waanzinnig – en boven verwachting - mooie ervaring zal zijn. Als reisagent zijn wij ons hiervan bewust en adviseren zorgvuldig een reis die aan je wensen voldoet. Start je met de online zoektocht dan word je al gauw overspoeld door het gigantische aanbod. African Travels ontzorgt je zodat je je enkel hoeft te focussen op het inpakken van je tas en het afvinken van een handige checklist.  

Wat onderscheidt ons van de rest?

Wat African Travels onderscheidt is het feit dat we niet de reizen pushen waar we het meest aan verdienen en het minste werk aan hebben. We kijken echt naar jou als reiziger en adviseren een reis op maat. Als Afrika specialist beschikken we tenslotte over een gigantische database aan producten die niet allemaal op onze website vermeld staan.  

We besparen je geld en tijd

Als reisspecialist krijgen we speciale inkooptarieven en dekken we de bankkosten en valutarisico’s. Enquêtes hebben aangetoond dat het plannen van je eigen vakantie uren duurt. Vertel ons wat je verwacht van een vakantie, wat je wilt ervaren, welk niveau van comfort je wenst en wij ontwerpen een reisschema op maat, inclusief vluchten, transfers, accommodatie, optionele excursies, maaltijden etc, zodat jij je tijd kunt besteden aan andere dingen!

Geen verborgen kosten

We rekenen geen boekingskosten, reserveringskosten of creditcardkosten. Deze zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

We zijn 24/7 bereikbaar

Soms kan het helaas iets anders gaan dan verwacht. Verloren bagage, familiezaken thuis, een incident, het kan iedereen overkomen. Als reisbureau zullen wij ons uiterste best doen om je te helpen bij het oplossen van het probleem. We beschikken over een gigantisch (persoonlijk) lokaal netwerk en doen er alles aan het incident zo snel mogelijk te verhelpen of in goede banen te lijden. 24/7 support. We zijn slechts één telefoontje verwijderd.

Raak je in paniek?

Wanneer je je reis via een online boekingssysteem boekt krijg je meestal one-size-fits-all service, zonder rekening te houden met de vele variabelen die van toepassing zijn. We stemmen onze diensten af ​​op de  individuele behoeften. Maak je je zorgen? Raak je in paniek? Heb je inpakstress? Bel ons, we geven je advies. Heb je allergieën of diabetes? Laat het ons weten, we zorgen dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gesteld. En als je ons belt, spreek je met iemand van African Travels, we kennen alle ins en outs van jouw reis.

Zekerheid

Van het garanderen van beschikbaarheid tot weten of het excursiebedrijf legitiem is, het boeken via ons zorgt ervoor dat je niet wordt gedupeerd. We adviseren echter al onze reizigers om een ​​adequate reisverzekering te hebben voor medische noodgevallen en annuleringen van vluchten. Daarnaast is African Travels aangesloten bij het Calamiteitenfonds, de Vereniging van Kleine Reisspecialisten (VvKR) en het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.

Tot slot: we zijn Afrika specialisten!

Naast het feit dat we African natives zijn, hebben we daarnaast meer dan 30 jaar reis- en werkervaring binnen de toeristenindustrie van Afrika. We sell what we have lived. Zowel in het budget segment als de ultieme luxe bestemmingen. We kunnen inspelen op elke behoefte. We investeren tijd om je als reiziger te leren kennen, zodat we de reis van je leven kunnen ontwerpen!

Leave a Comment