One moment

Book your tour today: 085-4018272

Partners

Uit de honderden touroperators die Afrika kent hebben werken we enkel samen met lokale partners op grond van ons persoonlijke netwerk (veel partners kennen we al meer dan 30 jaar!), de kwaliteit, duurzaamheid, vertrouwen, service, passie en reputatie. De lijntjes zijn kort dus als er iets is (noodgeval) dan kunnen we heel snel schakelen! Kleinere partners hebben onze voorkeur omdat zij de business het hardst nodig hebben in de strijd om tegen de prijsconcurrentie van de grote te kunnen blijven bestaan.

Onze partners zetten zich net als ons in voor een duurzame ontwikkeling van Afrika met aandacht voor People, Planet en waarbij er een deel van hun Profit wordt gegeven aan projecten die de financiële steun hard nodig hebben. Al onze partners zijn lokaal gevestigd en hebben lokale mensen in dienst. Boek je een reis bij African Travels, dan stimuleer je de lokale economie in Afrika.

Wij bieden onafhankelijk advies en willen dat jij als reiziger goed aansluit bij de groep of privé gids. Een kleine groepsreis is meer geschikt voor 40+ reizigers terwijl een andere kampeerreis geliefd is bij 20-30 jarigen. We werken enkel samen met partners uit ons persoonlijke netwerk dat we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd. Lees meer >> 

Onze partners hebben we met de grootste zorg uitgekozen en deze zijn aangesloten bij de belangrijkste reisinstanties (o.a. ABTA Travel AssociationAttaAtol en SATSA) waardoor jouw reis volledig verzekerd is tegen faillissement etc. Alle reizen worden begeleidt door enthousiaste reisbegeleiders of vrijwilligerscoördinatoren.  

African-Travels_Certificering.gif