One moment

Book your tour today: 085-4018272

Groepsreizen naar Afrika

African Travels is de groepsreisspecialist van Afrika!
Een grote reisaanbieder biedt meestal één route aan waar iedereen (ongeacht de leeftijd en wensen) op worden ingedeeld. Wij bieden op dezelfde route meerdere reizen aan: van kleinschalig (max 12) tot jongeren doelgroep (18-39) en van lodge- tot kampeerreis. Niet alleen de route is van belang, de groepssamenstelling net zo! Zo heb je een betere aansluiting bij de groep.

Internationale groepsreizen

Onze groepsreizen zijn internationaal en gaan naar Zuid-Afrika, Botswana, Kenia, Namibië, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Mozambique, Tanzania, Rwanda en Oeganda! Op onze website staan onze favoriete groepsreizen maar onze database is vele malen groter. Geef ons je start en einddatum door plus gewenste vertrek en eindpunt en wij geven je een compleet overzicht van alle groepsreizen die binnen jouw budget en reisperiode vallen!

Een met de natuur tijdens een kampeerreis

Tijdens een kampeerreis heb je een authentieke Afrikabeleving. Het dunne canvas laat iedere geur door. Gras, wilde dieren, zand, alle geuren dringen 24/7 je neus binnen. Een unieke en onvergetelijke ervaring! 
Onderdeel van de meeste kampeerreizen is het opzetten van je eigen tent, kookdienst en afwasploegen. En aan het einde van de dag genieten rondom het kampvuur om je ervaringen van de dag te delen. Je maakt er vrienden voor het leven!

Meer comfort met een accommodatie groepsreis

Tijdens een accommodatiegroepsreis overnacht je in kleinschalige lodges en tented camps. Meestal met een ensuite badkamer. Je hoeft geen tent op te zetten en zeker in de warme maanden zal je blij zijn met een ventilator of airconditioning. 

Mobile camping safari

Mobile camping safari's gaan vaak over minder begaanbare routes in afgelegen wildlife gebieden. Unieke locaties, optimaal wildlife ervaring, oneindig veel safari's. Meestal slaap je op stretcher-bedden en heb je een bush toilet en douche. De groepen zijn klein en de gidsen zeer ervaren. 

Goed geregeld

Iedere reis is maatwerk. Wij zorgen dat je reis naar Afrika van A tot Z goed geregeld is en geheel aan je wensen voldoet! Wij bieden het hele pakket aan: extra overnachtingen, luchthaven transfers, vliegtickets zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen maar kunnen wel los worden bijgeboekt en reisverzekeringen. Lees ook Wat is overlanding (kernmerken van onze groepsreizen), uitleg over de truck en tenten en voorbeelden van safarivoertuigen