One moment

Book your tour today: 085-4018272

Self drive safari's met een 4WD

Individuele rondreis met een 4x4

Niets is avontuurlijker dan zelf een 4x4 te huren en door het uitgestrekte Afrikaanse landschap te rijden. Zuidelijk Afrika is de perfecte bestemming om op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Er zijn volop prachtige, goed onderhouden kampeerterreinen en met een stoere 4WD kun je in eigen tempo de wildparken verkennen. Wat is nou leuker dan vanuit je eigen tent op het dak naar de wilde dieren te kijken?

Je kunt bij ons terecht voor een betrouwbare en voordelige 4WD / 4X4 autohuur. De meeste aangeboden 4x4 auto's zijn beschikbaar met of zonder complete kampeeruitrusting voor 2-4/5 personen. Naast auto's met tenten bieden wij ook diverse campers aan. Vooraf ontvang je van ons een complete lijst met alle campings in Zuidelijk Afrika. De meeste mensen stippelen graag zelf hun eigen route uit en vragen ons om feedback over de afstanden. Uiteraard kunnen we ook voorbeeld routes aan je mailen. Omdat we zelf jarenlang in Zimbabwe hebben gewoond, vele 4x4 reizen hebben gemaakt door Zuidelijk Afrika, krijg je advies uit eerste hand!  

Benieuwd naar voorbeeldroutes? Klik hier >>

Offertes zijn altijd geheel vrijblijvend! Klik hier >> 

african-travels-self-drive-africa-1500-toyota-hilux-namibia-camping-tenten.jpg African-Travels-4WD-4x4-rental-africa-namibia-south-africa-1500-nissan-DCE-equipped.jpg