One moment

Book your tour today: 085-4018272

Individuele rondreizen mét of zonder 4WD

Individuele rondreis Zuid-Afrika met eigen huurauto

Voor Zuid-Afrika is het niet nodig een 4x4 te huren. De meest voordelige en fijnste manier is een bed & breakfast reis met normale personenauto (of upgrade naar een SUV) langs alle hoogtepunten die dit prachtige land te bieden heeft. Startend in Kaapstad en eindigend in Johannesburg of omgekeerd is de meest populaire route, maar alternatieven bieden we ook!

Individuele rondreizen naar Zuid-Afrika >>

Met ons lokale kantoor in Zuid-Afrika zijn we altijd snel ter plaatse mocht dat nodig zijn. Bij ons overnacht je niet in grote massa hotels maar spendeer je de nacht in kleinschalige lodges en guest houses met persoonlijke tips van de eigenaar.

Zuid Afrika in combinatie met Namibië, Botswana, Zimbabwe of Mozambique?

Wil je een individuele rondreis maken in combinatie met de noordelijk gelegen buurlanden? Dan is een 4x4 auto een vereiste. Door de vele grint, zand en slechte wegen is een hoger gelegen auto een must!
Niets is avontuurlijker dan zelf een 4x4 te huren en door het uitgestrekte Afrikaanse landschap te rijden. Zuidelijk Afrika is de perfecte bestemming om op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Er zijn volop prachtige, goed onderhouden kampeerterreinen en met een stoere 4WD kun je in eigen tempo de wildparken verkennen. Wat is nou leuker dan vanuit je eigen tent op het dak naar de wilde dieren te kijken?

Self drives naar Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique 

Je kunt bij ons terecht voor een betrouwbare en voordelige 4WD / 4X4 autohuur. De meeste aangeboden 4x4 auto's zijn beschikbaar met of zonder complete kampeeruitrusting voor 2-4/5 personen. Naast auto's met tenten bieden wij ook diverse campers aan. Vooraf ontvang je van ons een complete lijst met alle campings in Zuidelijk Afrika. De meeste mensen stippelen graag zelf hun eigen route uit en vragen ons om feedback over de afstanden. Uiteraard kunnen we ook voorbeeld routes aan je mailen. Omdat we zelf jarenlang in Zimbabwe hebben gewoond, vele 4x4 reizen hebben gemaakt door Zuidelijk Afrika, krijg je advies uit eerste hand! 

Individuele rondreizen naar Zuidelijk Afrika >>

Het uitwerken van een persoonlijk reisplan is voor ons tijdsintensief, persoonsgebonden en geheel op maat gemaakt. We begrijpen dat het een uitzonderlijk mooie reis moet worden die aan alle verwachtingen moet voldoen. Helaas zijn klanten zich vaak niet bewust van de kosten van een 4x4 autohuur. Voordat we aan de slag gaan willen we dan ook het volgende melden:

In uitzonderlijke gevallen verhuren we een losse auto en geven we persoonlijk reisadvies voor een mogelijke route. Deze mensen nodigen we graag uit bij ons op kantoor. Minimum huurperiode is 21 dagen.

Wens je voorbeelden van kleine groepsreizen te ontvangen? Laat het dan weten. Het voordeel van een kleine groepsreis is dat de accommodaties en campings gegarandeerd zijn. Je overnacht op de mooiste locaties!

Trip planner tool African Travels

We hebben sinds kort een tool ontworpen waarmee je als reiziger je eigen individuele rondreis kunt vormgeven: http://trip-planner.africantravels.com/ 
Let op: je kunt er zelf alles zelfstandig mee boeken (accommodaties, auto en vliegtickets) maar dan vallen die boekingen/onderdelen NIET onder de dekking van ons Garantiefonds of Calamiteitenfonds.
Gebruik het ter oriëntatie en neem contact met ons op voor vragen en advies. Het reisschema is op ieder moment gemakkelijk te delen en dan nemen wij de boeking verder over. 

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!

African-Travels-4WD-4x4-rental-africa-namibia-south-africa-1500-nissan-met-tenten-on-the-road.jpg African-Travels-4WD-4x4-rental-africa-namibia-south-africa-1500-2-vehicles.jpg