One moment

Book your tour today: 085-4018272

3 dagen Krugerpark safari in tent of boomhut

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Gedurende deze drier dagen ga je opzoek naar de Big 5 van Afrika in het Kruger National Park. Naast diverse game drives maak je ook twee wandelsafari's. De groepen zijn klein en verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk

Highlights

Kruger National Park; 3 uur durende Big Five Game Drive in Big Five Reservaat; Bush Braai; 4 uur durende Big 5 wandelsafari onder begeleiding van een gewapende gids; volle dagen in het Kruger Park in open voertuig; vroege ochtend wandelsafari; Blyde River Canyon en Three Rondavels.

Included

 • Entreegelden
 • Vervoer
 • Gids
 • Accommodatie
 • Twee maaltijden per dag
 • Game drive bij zonsondergang in Big 5 reservaat
 • Bush Braai
 • 4 uur durende wandelsafari
 • Hele dag game drive in Kruger National Park
 • Wandelsafari bij zonsopgang
 • Blyde River Canyon

Excluded

 • Vlucht (Via African Travels te boeken)
 • Reisverzekering (Via African Travels te boeken)
 • Drankjes
 • Opwaardering naar een ensuite boomhut
 • Lunch
 • Persoonlijke items

Please Note

Graag schetsen we een profiel van beide lodges: Gasten van Marc's Treehouse Lodge zijn avontuurlijk en jong van geestt. Ze zijn bereid om bepaalde luxe verwachtingen op te geven voor een echte Afrikaanse bush ervaring. Ze zijn zeker niet bang voor kikkers en spinnen. De Treehouse Lodge is uniek en is geschikt voor toeristen met zeer uiteenlopende budgetten. Bij Marc's treehouse kunnen alle dieren vrij het terrein op, waaronder ook buffels!

Restrictions

Vertrek is op aanvraag iedere gewenste dag mogelijk. Eenpersoonstoeslag en kinderkorting van toepassing.

Extras/Upgrades

Verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk.

Hotel Pickup

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld

Itinerary

Dag 1 – Game drive Greater Kruger
Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld. Via Dullstroom of Nelspruit reizen we naar Marçs Treehouse lodge. Hier stap je in een open safari voertuig en maak je je eerste game drive over het Motlala Game Reserve terwijl de zon langzaam onder gaat. De beste tijd om wilde dieren te spotten aangezien het afkoelt en de dieren actiever worden. Bij terugkomst wacht er een heerlijke bush bbq in de Boma. Je overnacht in safaritenten bij Marc's Treehouses.

Dag 2 – Orpen Gate Kruger Park
Na het ontbijt rijden we in een open safarivoertuig naar het Orpen Gate van het Kruger National Park. Dor de afwezigheid van ramen kun je vanuit het voertuig uitstekende foto’s maken terwijl je oog in oog staat met de meest indrukwekkende dieren van Afrika. De gids zal je alles leren over de grote en kleine dieren die je onderweg zal tegenkomen. Dit deel van Kruger heeft het hoogst aantal giraffen, zebra’s, gnoes en impala waar vanzelfsprekend de nodige roofdieren op af komen. Diner en overnachting vinden wederom plaats in Marc’s camp.

Dag 3 – wandelsafari en Blyde River Canyon
De dag start met een vroege ochtendwandeling door de bush onder begeleiding van een gewapende ranger. Je leert diverse interessante details van de bush, waaronder insecten, sporen en geuren. Te voet heb je een grote kans om buffels, Nyala en ander wild tegen te komen.
Na het ontbijt rijden we naar de Drie Rondawels van de Blyde River Canyon. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rivier en uitstekende rotspartijen. Rond 17:00 uur ben je terug bij je accommodatie in Johannesburg (of luchthaven).

Deze safari is ook beschikbaar in 4, 5 of 6 dagen en lodge accommodatie.

Reviews

Leave a Review
(1) Average Rating:
Reviewed by Anoniem op
We zijn gisteren weer thuis gekomen van een fantastische reis! Het is veel te snel gegaan en als het kon, zouden we morgen weer terug gaan...

Heel erg bedankt voor de uitmuntende organisatie! Het is allemaal zo soepeltjes verlopen. Alles was zoals gezegd, we werden netjes opgewacht op het vliegveld en naar ons (leuke) hotel gebracht in Johannesburg, de volgende ochtend op tijd opgehaald en vervoerd naar onze bestemming. Tremisana Lodge is een zeer prettige lodge, prima kamer (niet al te luxe maar echt prima), leuk ingericht. Ontzettend leuke en vrolijke mensen van Viva Safaris hebben onze week onvergetelijk gemaakt. Ze doen zo hun best om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk dieren ziet! Het eten elke avond was lekker en gezellig met telkens wisselende gasten uit allerlei verschillende landen.
Het enige minpuntje vond ik dat het zo dicht bij een toch wel drukke weg ligt. De echte bushgeluiden werden soms een beetje overstemd door vrachtverkeer. Maar dat is dan ook het enige kleine minpuntje van de hele vakantie en het heeft verder geen invloed op ons genieten gehad.

We hebben heel veel dieren gezien, behalve de luipaard. We moeten dus nog een keer terug om de Big Five te complementeren