One moment

Book your tour today: 085-4018272

4 dagen - Kruger Park Katekani Tented Lodge Safari

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Gedurende deze vier dagen ga je opzoek naar de Big 5 van Afrika in het Kruger National Park. Naast diverse game drives maak je ook twee wandelsafari's en overnacht je in het kleinschalige en comfortabele Katekani lodge. De groepen zijn klein en verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk!

Download Tour Information

Highlights

Kruger National Park; 3 uur durende Big Five Game Drive in Big Five Reservaat; Bush Braai; 4 uur durende Big 5 wandelsafari onder begeleiding van een gewapende gids; 2 uur durende middag game drive in het BALULE Reservaat; Motlala Game Reserve, volle dag in het Kruger Park in open voertuig; vroege ochtend wandelsafari; Blyde River Canyon en Three Rondavels.

Included

 • Entreegelden
 • Vervoer
 • Gids
 • Accommodatie
 • Twee maaltijden per dag
 • Game drive bij zonsondergang in Big 5 Balule reservaat
 • Bush Braai
 • 4 uur durende wandelsafari
 • 3 uur durende game drive in Motlala Game Reserve
 • Hele dag game drive in Kruger National Park
 • Wandelsafari bij zonsopgang
 • Blyde River Canyon

Excluded

 • Vlucht (Via African Travels te boeken)
 • Reisverzekering (Via African Travels te boeken)
 • Drankjes
 • Lunch
 • Persoonlijke items

Please Note

De eerste nacht vind plaats bij Tremisana lodge en de daaropvolgende bij de kleinschalige en comfortabele Katekani lodge.

Restrictions

Vertrek is op aanvraag iedere gewenste dag mogelijk. Er geldt een eenpersoons toeslag. Kinderen jonger dan 12 betalen een gereduceerd tarief.

Extras/Upgrades

Verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk.

Hotel Pickup

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld op de dag van aanvang om ca 08:30 uur

Itinerary

Dag 1 – Game drive en Tremisana Lodge
Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld. Via Dullstroom of Nelspruit reizen we naar Tremisana Lodge in het big 5 Balule Game Reserve in het Kruger Park. Hier stap je in een open safari voertuig en maak je je eerste game drive terwijl de zon langzaam onder gaat. De beste tijd om wilde dieren te spotten aangezien het afkoelt en de dieren actiever worden. Bij terugkomst wacht er een heerlijke bush bbq in de Marula Tree Boma. Je overnacht in ensuite chalets in Tremisana Lodge.

Dag 2 – Wandelsafari en game drive Motlala Game Reserve
Bij het eerste daglicht sta je op voor een dag vol onvergetelijke bush ervaringen. Je rijdt richting een afgelegen deel van het Balule Game Reserve waar je geniet van een 4 uur durende wandelsafari. Een ervaren veldgids zal je begeleiden en je alles leren over de bush. De sensatie van het volgen van Afrika's grote dieren totdat je een foto kunt nemen zal voor altijd bij je blijven. Adrenaline rushes zal je vast en zeker beleven, ondanks de aanwezigheid van een gewapende ranger. Hierna keer je terug naar Tremisana voor brunch.
Om 14:00 uur zal er een high tea worden geserveerd met aansluitend een middag game drive in het Motlala Game Reserve. Overnachting vindt plaats bij Katekani lodge waar de je in luxe safaritent overnacht die zijn uitgerust met bedden en beddengoed, eigen zwembadje, zeep en handdoeken, elektrisch licht en ventilator.

Dag 3 – Orpen Gate Kruger Park
Na het ontbijt rijden we in een open safarivoertuig naar het Orpen Gate van het Kruger National Park. Dor de afwezigheid van ramen kun je vanuit het voertuig uitstekende foto’s maken terwijl je oog in oog staat met de meest indrukwekkende dieren van Afrika. De gids zal je alles leren over de grote en kleine dieren die je onderweg zal tegenkomen. Dit deel van Kruger heeft het hoogst aantal giraffen, zebra’s, gnoes en impala waar vanzelfsprekend de nodige roofdieren op af komen. Diner en overnachting vinden wederom plaats bij Katekani lodge.

Dag 4 – wandelsafari en Blyde River Canyon
De dag start met een vroege ochtendwandeling door de bush onder begeleiding van een gewapende ranger. Je leert diverse interessante details van de bush, waaronder insecten, sporen en geuren. Te voet heb je een grote kans om buffels, Nyala en ander wild tegen te komen.
Na het ontbijt rijden we naar de Drie Rondawels van de Blyde River Canyon. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rivier en uitstekende rotspartijen. Rond 17:00 uur ben je terug bij je accommodatie in Johannesburg (of luchthaven).

Deze safari is ook beschikbaar in 3, 5 of 6 dagen in combinatie met Marc's boomhutten of Tremisana lodge.

Reviews

Leave a Review
(4) Average Rating:
Reviewed by Anoniem op
Het was echt een geweldige reis we hebben erg veel dieren gezien en erg genoten alleen jammer dat mijn familie is opgegeten. ;) (het was een prank)
Reviewed by Angelique op
Het enige nadeel is dat Katekani vlakbij vliegveld ligt. Mensen van Viva safari zijn erg vriendelijk, service gericht en vertellen veel over de dieren en de natuur. De jeeps waren erg goed. De transfer/reis van Jburg naar kruger en terug was erg lang. Ik zou hier ook graag de optie voor een vlucht bij aanbieden. Nu 2 x 7 uur in de bus gezeten. Bus is comfortabel maar 2 x 7 uur is best veel.
Reviewed by anoniem, België op
We hebben super genoten en raden deze vakantie ten stelligste aan voor mensen die op zoek zijn naar een escape in de natuur. De mensen, de locaties, het verblijf en de bezoeken hebben daaraan bijgedragen.
Van harte bedankt!
Reviewed by Anoniem op
We zijn we terug uit het Fantastische Zuid Afrika. Het is echt een geweldige reis geweest. De Safari was toch wel het hoogte punt. De lodges waren prima. De ketekani lodge was top. We waren daar de enige gasten en zijn goed in de watten gelegd. De gidsen waren goed, erg vriendelijk en wisten zoveel over de bush. Ook de transfers van en naar de Bush is allemaal goed gegaan.

We gaan zeker terug naar Zuid Afrika of naar een ander Afrikaans land. De mensen waren zo vriendelijk en het land prachtig.

Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp en advies. We komen zeker bij jullie terug voor een nieuwe reis!