One moment

Book your tour today: 085-4018272

4 dagen - Kruger Park lodge en tent Safari

Tour Description
Itinerary
Map
Video
Reviews

Gedurende deze vier dagen ga je opzoek naar de Big 5 van Afrika in het Kruger National Park. Naast diverse game drives maak je ook twee wandelsafari's. De groepen zijn klein en verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk

Download Tour Information

Highlights

Kruger National Park; 3 uur durende Big Five Game Drive in Big Five Reservaat; Bush Braai; 4 uur durende Big 5 wandelsafari onder begeleiding van een gewapende gids; 2 uur durende middag game drive in het BALULE Reservaat; volle dagen in het Kruger Park in open voertuig; vroege ochtend wandelsafari; Blyde River Canyon en Three Rondavels.

Included

 • Entreegelden
 • Vervoer
 • Gids
 • Accommodatie
 • Twee maaltijden per dag
 • Game drive bij zonsondergang in Big 5 reservaat
 • Bush Braai
 • 4 uur durende wandelsafari
 • 2 uur durende game drive in Balule Reservaat
 • Hele dag game drive in Kruger National Park
 • Wandelsafari bij zonsopgang
 • Blyde River Canyon

Excluded

 • Vlucht (Via African Travels te boeken)
 • Reisverzekering (Via African Travels te boeken)
 • Drankjes
 • Lunch
 • Persoonlijke items

Please Note

Graag schetsen we een profiel van beide lodges: Gasten van Marc's Treehouse Lodge zijn avontuurlijk en jong van geestt. Ze zijn bereid om bepaalde luxe verwachtingen op te geven voor een echte Afrikaanse bush ervaring. Ze zijn zeker niet bang voor kikkers en spinnen. De Treehouse Lodge is uniek en is geschikt voor toeristen met zeer uiteenlopende budgetten. Gasten van Tremisana zijn over het algemeen wat ouder volwassen en meer gewend aan iets meer luxe. Natuurlijk zijn ze nog steeds in de bush en ook hier kun je een kikker of een spin tegenomen maar deze zitten waarschijnlijk niet in de chalets. Gasten van Tremisana waarderen de compactheid van het kamp, evenals de goede bereikbaarheid van alle voorzieningen. Tremisana wordt elektrisch omheind zodat de olifanten niet op het terrein kunnen komen. Bij Marc's treehouse kunnen alle dieren vrij het terrein op, waaronder ook buffels!

Restrictions

Vertrek is op aanvraag iedere gewenste dag mogelijk. Toeslag bij één persoon is €45,-. Kinderen jonger dan 12 betalen €330,-

Extras/Upgrades

Verlenging of opwaardering naar lodge accommodatie is mogelijk.

Hotel Pickup

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld

Itinerary

Dag 1 – Game drive en Tremisana Lodge
Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld. Via Dullstroom of Nelspruit reizen we naar Tremisana Lodge in het big 5 Balule Game Reserve in het Kruger Park. Hier stap je in een open safari voertuig en maak je je eerste game drive terwijl de zon langzaam onder gaat. De beste tijd om wilde dieren te spotten aangezien het afkoelt en de dieren actiever worden. Bij terugkomst wacht er een heerlijke bush bbq in de Marula Tree Boma. Je overnacht in ensuite chalets in Tremisana Lodge.

Dag 2 – Wandelsafari en game drive
Bij het eerste daglicht sta je op voor een dag vol onvergetelijke bush ervaringen. Je rijdt richting een afgelegen deel van het balule Game Reserve waar je geniet van een 4 uur durende wandelsafari. Een ervaren veldgids zal je begeleiden en je alles leren over de bush. De sensatie van het volgen van Afrika's grote dieren totdat je een foto kunt nemen zal voor altijd bij je blijven. Adrenaline rushes zal je vast en zeker beleven, ondanks de aanwezigheid van een gewapende ranger. Hierna keer je terug naar Tremisana voor brunch.
Om 14:00 uur zal er een high tea worden geserveerd met aansluitend een middag game drive. Overnachting vindt plaats in Marc's Camp waar de je in tenten overnacht die zijn uitgerust met bedden en beddengoed, zeep en handdoeken, elektrisch licht en ventilator.

Dag 3 – Orpen Gate Kruger Park
Na het ontbijt rijden we in een open safarivoertuig naar het Orpen Gate van het Kruger National Park. Dor de afwezigheid van ramen kun je vanuit het voertuig uitstekende foto’s maken terwijl je oog in oog staat met de meest indrukwekkende dieren van Afrika. De gids zal je alles leren over de grote en kleine dieren die je onderweg zal tegenkomen. Dit deel van Kruger heeft het hoogst aantal giraffen, zebra’s, gnoes en impala waar vanzelfsprekend de nodige roofdieren op af komen. Diner en overnachting vinden wederom plaats in Marc’s camp.

Dag 4 – wandelsafari en Blyde River Canyon
De dag start met een vroege ochtendwandeling door de bush onder begeleiding van een gewapende ranger. Je leert diverse interessante details van de bush, waaronder insecten, sporen en geuren. Te voet heb je een grote kans om buffels, Nyala en ander wild tegen te komen.
Na het ontbijt rijden we naar de Drie Rondawels van de Blyde River Canyon. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rivier en uitstekende rotspartijen. Rond 17:00 uur ben je terug bij je accommodatie in Johannesburg (of luchthaven).

Deze safari is ook beschikbaar in 3, 5 of 6 dagen en lodge accommodatie.

Reviews

Leave a Review
(2) Average Rating:
Reviewed by Anoniem op
Bij het zoeken naar een Kruger park safari kwamen we bij deze safari terecht en boekten drie dagen. We brachten een nacht in Tremisana door en een avond game drive met een bush braai ter afsluiting van de dag. De lodge was leuk, beschikte over alle basisvoorzieningen (met zelfs een zwembad), onze kamer was schoon en ruim genoeg. De volgende dag brachten we de hele dag door op safari in het Kruger. Tijdens zowel de avond game drive rijden als de Kruger Safari waren de gidsen geweldig, ze gaven veel informatie bij het zien van verschillende dieren. Ze waren erg vakkundig en beschikten over veel kennis over de flora en fauna. Ook de mensen van de lodge waren geweldig en zeer behulpzaam, verstrekten goede service om ervoor te zorgen dat we een geweldige ervaring hadden. Helaas hadden we alleen tijd voor een korte safari, anders hadden we zeker langer willen blijven.
Reviewed by Anoniem op
Ik had een ongelooflijke ervaring bij Tremisana en Marc's. Gepassioneerde gidsen, lekker eten en een indrukwekkende houten accommodatie! We hadden twee bushwalks, een open game drive en één dag in Kruger, waar we olifanten, neushoorns, krokodillen, nijlpaarden en buffels zagen. Ga er heen en je zal het zelf zien!