One moment

Book your tour today: 085-4018272

5 dagen - Kruger Park Safari ACCOMMODATIE

Tour Description
Itinerary
Map
Video
Reviews

Start en eindpunt is Johannesburg. Het Mpumalange gebied is er één met grote contrasten. In het westen wordt het begrensd door rijzige rotswanden met weelderige, inheemse wouden, kristalheldere stromen en razende watervallen die zich naar beneden storten richting het vlakke Lowveld bushveld, één van de rijkste en meest diverse fauna en flora ter wereld. Daarnaast vind je er het Kruger National Park, wellicht het meest bekende wildpark ter wereld! Het park is half zo groot als Nederland en herbergt een enorme diversiteit aan flora en fauna!

Download Tour Information

Highlights

Het Mpumalange gebied is er één met grote contrasten. In het westen wordt het begrensd door rijzige rotswanden met weelderige, inheemse wouden, kristalheldere stromen en razende watervallen die zich naar beneden storten richting het vlakke Lowveld bushveld, één van de rijkste en meest diverse fauna en flora ter wereld. Daarnaast vind je er het Kruger National Park, wellicht het meest bekende wildpark ter wereld! Het park is half zo groot als Nederland en herbergt een enorme diversiteit aan flora en fauna. Je hebt er een grote kans op het zien van de bekende ‘Big Five’!

Included

 • Lokale Kosten: nvt
 • Entree Kurger Park
 • alle activiteiten
 • Maaltijden zoals aangegeven
 • Accommodatie
 • Transport
 • Engelstalige Reisleider

Excluded

 • Visa
 • Vliegticket (optioneel bij te boeken)
 • Verzekering
 • Nacht Game Drives

Please Note

ACCOMMODATIE: 4 nachten in lodge. Er wordt NIET gekampeerd. MAALTIJDEN: Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)

Restrictions

Minimum leeftijd is 12 jaar, maximum 65 jaar. Oudere reizigers zijn meer dan welkom zolang ze een doktersverklaring opsturen waarin staat dat men zonder moeite iedere dag in en uit de overland truck kan klimmen en in goede conditie zijn.

Extras/Upgrades

 • Nacht Game Drives

Hotel Pickup

Vertrek om 06:30 uur op dag 1 van de tour vanaf Greenfire Lodge, Johannesburg. Pre- en post tour accommodatie kunnen we op aanvraag reserveren

Itinerary

Het Mpumalange gebied is er één met grote contrasten. In het westen wordt het begrensd door rijzige rotswanden met weelderige, inheemse wouden, kristalheldere stromen en razende watervallen die zich naar beneden storten richting het vlakke Lowveld bushveld, één van de rijkste en meest diverse fauna en flora ter wereld. Daarnaast vind je er het Kruger National Park, wellicht het meest bekende wildpark ter wereld! Het park is half zo groot als Nederland en herbergt een enorme diversiteit aan flora en fauna. Je hebt er een grote kans op het zien van de bekende ‘Big Five’, maar ook dieren als impala’s, giraffen, zebra’s en springbokken leven er. We brengen zowel tijd door in het Kruger Park als in het eigen aangrenzende privé reservaat. Aangezien de parken in eigen beheer zijn, beschikken we over de mogelijkheid om geleide wandeltochten en rondritten met een open wagen te organiseren op de eigendommen.

Dag 1: Johannesburg - Bush Lodge
We vertrekken ’s morgens langs de schilderachtige weg naar Mpumalanga. Onderweg bezoeken we Dullstroom, alwaar we brunchen. Daarna vervolgen we onze weg neerwaarts langs de steile rotswanden naar het Lowveld bushveld waar we overnachten in het goed uitgeruste Greenfire Bush Lodge, welke gesitueerd is op een privé terrein binnen het Kruger Park. Bovendien gaat het volledig op in de omgeving, en waar dieren vrij rondlopen. Daarnaast biedt het comfortabele slaapkamers, aangrenzende badkamers, een verfrissend zwembad en een verbluffend uitzicht over de omliggende bush. Het avondeten wordt op traditionele wijze klaargemaakt boven een open vuur.
Inbegrepen: D

Dag 2: Bush Lodge
We beginnen de dag met een licht ontbijt alvorens te vertrekken op een game walk. We wandelen ongeveer 3 uur op zoek naar wilde dieren en de Big 5! Van tijd tot tijd wordt er even gepauzeerd om meer te leren over ‘the ways of the bush’. Een Drifters gids en spoorzoeker leidt alle wandelingen. Vervolgens keren we terug naar het kamp voor een late brunch, waarna het tijd is om te ontspannen rond het zwembad en te genieten van het kamp. In de namiddag ondernemen we een game drive vanuit een open auto die overgaat in een uitgebreide night drive. Door ’s nachts te vertoeven in de bush zijn we in staat om nachtdieren te observeren, die anders voor ons verborgen zouden blijven. Dezelfde avond genieten we nog van een hartige bush “braai” en vallen alweer met het geluid van de wildernis in slaap.
Inbegrepen: O, L, D

Dag 3: Panorama route - Hazyview
We staan op met de opkomende Afrikaanse zon, waarbij we genieten van een stevig ontbijt voordat we de Panorama route zullen ontdekken. Onze eerste stop is het indrukwekkende Blyde River Canyon, waarna we doorgaan naar Bourke's Luck Potholes, God Window en het gezellige stadje Graskop, waar we genieren van de lunch bij Harry's Pancake Bar (op eigen kosten). In de middag dalen we de Kowyns Pass af richting de Greenfire Lodge Hazyview, een boomstamlodge die op spectaculaire wijze langsheen de oever van de Sabierivier gebouwd is op palen uit het inheemse, subtropische woud. We verblijven hier twee nachten.
Inbegrepen: O, D

Dag 4: Kruger National Park
Ons bushkamp reeds vroeg verlatend, vertrekken we naar het dichtbijgelegen maar wereldberoemde Kruger National Park. Hier brengen we de volledige dag door met het bekijken van dieren vanuit de hoge uitkijkpost op onze volledig uitgeruste voertuigen. We genieten van een brunch en er is tijd om te ontspannen in één van de rustkampen van het park.
Inbegrepen: Brunch D

Dag 5: Johannesburg
Na een relaxte morgen vertrekken we richting Johannesburg om daar aan te komen in de late namiddag.
Inbegrepen: O

Deze reis wordt uitgevoerd door een zeer gewaardeerd lokale partner die al sinds 1983 deze groepsreis uitvoert. De filosofie van Drifters is gebaseerd op duurzaam toerisme - de lange termijn zekerheid dat elke activiteit ze wordt uitgevoerd in een specifiek natuurgebied moet bijdragen aan het behoud en het welzijn van de lokale inwoners van dat gebied. Op deze manier kan worden gegarandeerd dat de toekomstige generaties in staat zijn diezelfde gebieden te bezoeken en ervan te genieten op dezelfde ervaring als hun voorouders. Tijdens deze reis kun je genieten van het prachtige Afrika zonder extra kosten en geen lokale kosten (met uitzondering van visa).

Wat is het verschil met andere groepsreizen?
*Eigen kluisjes in de truck van 400mm x 600mm x 900mm
*Opbergruimte boven je stoel
*Kleine groep tot max 17 personen
*Je start en eindigt met dezelfde reizigers
*Geliefd onder Europeanen
*Meeste lunches zijn inbegrepen
*Geen Lokale Kosten en de meeste activiteiten en excursies zijn inbegrepen in de reissom

Reviews

Leave a Review
(3) Average Rating:
Reviewed by Felix op
This was an amazing experience! I am impressed by how well everything worked and that the guides were so well educated in the ways of the nature. I will return!
Reviewed by Maria op
Boven verwachting! Geweldige reis, dank!
Reviewed by Salena op
I am really happy and grateful for the way Wilma our guide took care of us and for the food she prepared. I requested gluten free food and always had good food.