One moment

Book your tour today: 085-4018272

6 dagen - Kruger Park Lodge Safari ACCOMMODATIE

Tour Description
Itinerary
Map
Video
Reviews

Wie van game drives houdt en opzoek wil gaan naar de Big 5 in het Kruger Park zal dit de ultieme safari vinden. Je overnacht in de comfortabele Tremisana lodge en gaat uren het park verkennen en zal zelfs van een champagne ontbijt langs de Olifant rivier genieten te midden van de Afrikaanse bush!

Highlights

Kruger National Park; Balule Big 5 Reserve; Moholoholo Rehabilitation Centre; Wandelsafari; Panorama Route; Blyde River Canyon.

Included

 • Entreegelden
 • Vervoer
 • Gids
 • Accommodatie
 • Twee maaltijden per dag
 • 3 uur durende zonsondergang game drive in het Balule Big 5 Reservaat
 • Bush braai
 • 4 uur durende wandelsafari
 • 2 volle dagen game drives in Kruger National Park
 • Moholoholo Rehabilitation Centre
 • Game drive bij zonsopgang
 • Panorama route en Blyde Canyon

Excluded

 • Vlucht (via African Travels te boeken)
 • Reisverzekering (via African Travels te boeken)
 • Drankjes
 • Lunch
 • Persoonlijke items

Restrictions

Vertrek is op aanvraag iedere gewenste dag mogelijk. Toeslag bij één persoon is €80,-. Kinderen jonger dan 12 betalen €460,- per kind.

Hotel Pickup

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld

Itinerary

Dag 1 – Tremisana Lodge
Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of vanaf het vliegveld. Via Dullstroom of Nelspruit reizen we naar Tremisana Lodge in het big 5 Balule Game Reserve in het Kruger Park. Hier stap je in een open safari voertuig en maak je je eerste game drive terwijl de zon langzaam onder gaat. De beste tijd om wilde dieren te spotten aangezien het afkoelt en de dieren actiever worden. Bij terugkomst wacht er een heerlijke bush bbq in de Marula Tree Boma. Je overnacht in ensuite chalets in Tremisana Lodge.

Dag 2 – Wandelsafari en Tshukudu
Rond zonsopgang rijden we naar de Olifants Rivier voor een vier uur durende wandelsafari. De rangers zullen allerlei geheimen van de bush laten zien. Adrenaline rushes zul je vast en zeker beleven, ondanks de aanwezigheid van een gewapende ranger. Een heerlijke brunch staat je op te wachten bij terugkomst bij Tremisana Lodge. Deze middag kun je wat relaxen bij het zwembad, een boekje lezen en genieten van de mooie vogels in de tuin. In de namiddag rij je voor een high tea naar Tshukudu Game reserve met aansluitend een Big 5 game drive. Diner en vernachten vinden wederom plaats bij Tremisana lodge.

Dag 3 – Orpen Gate Kruger Park
Na het ontbijt rijden we in een open safarivoertuig naar het Orpen Gate van het Kruger National Park. Dor de afwezigheid van ramen kun je vanuit het voertuig uitstekende foto’s maken terwijl je oog in oog staat met de meest indrukwekkende dieren van Afrika. De gids zal je alles leren over de grote en kleine dieren die je onderweg zal tegenkomen. Dit deel van Kruger heeft het hoogst aantal leeuwen, giraffen, zebra’s, gnoes en impala.

Dag 4 – Moholoholo Rehabilitation Centre
Na het ontbijt vervolgen we de game drive opzoek naar de Big 5. Eind van de ochtend keren we terug naar Tremisana Lodge. Na de high tea rijden we naar het Moholoholo Rehabilitation Centre. Hier zie je met eigen ogen hoe deze organisatie de gewonde en wees dieren opvangt en verzorgt. Van heel dichtbij kun je in contact komen met leeuwen en luipaarden. Een bijzondere ervaring op het gebied van wildlife conservatie. Na de lunch maak je een game drive in een private game reserve en ga je opzoek naar de wilde dieren. Diner en vernachten vinden wederom plaats bij Tremisana lodge.

Dag 5 – Game drives Kruger Park
Geniet vandaag wederom van een heerlijke dag game driving in het Kruger Park. Je gids zal vandaag zijn uiterste best doen om die dieren te vinden die je tot nu toe nog niet gezien hebt!

Dag 6 - Drie Rondawels - Blyde River Canyon
Na een game drive bij zonsopgang rijden we via de Panorama Route richting Johannesburg.
We stoppen bij de Drie Rondawels van de Blyde River Canyon. Hier heb je een prachtig uitzicht op de rivier en uitstekende rotspartijen. Rond 17:00 uur ben je terug bij je accommodatie in Johannesburg (of luchthaven).

Alternatieven op deze safari zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een overnachting in een boomhut of safaritent.

Reviews

Leave a Review
(4) Average Rating:
Reviewed by Anke op
We zijn gisteren weer thuis gekomen van een fantastische reis! Het is veel te snel gegaan en als het kon, zouden we morgen weer terug gaan...

Heel erg bedankt voor de uitmuntende organisatie! Het is allemaal zo soepeltjes verlopen. Alles was zoals gezegd, we werden netjes opgewacht op het vliegveld en naar ons (leuke) hotel gebracht in Johannesburg, de volgende ochtend op tijd opgehaald en vervoerd naar onze bestemming. Tremisana Lodge is een zeer prettige lodge, prima kamer (niet al te luxe maar echt prima), leuk ingericht. Ontzettend leuke en vrolijke mensen van Viva Safaris hebben onze week onvergetelijk gemaakt. Ze doen zo hun best om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk dieren ziet! Het eten elke avond was lekker en gezellig met telkens wisselende gasten uit allerlei verschillende landen.
Het enige minpuntje vond ik dat het zo dicht bij een toch wel drukke weg ligt. De echte bushgeluiden werden soms een beetje overstemd door vrachtverkeer. Maar dat is dan ook het enige kleine minpuntje van de hele vakantie en het heeft verder geen invloed op ons genieten gehad.

We hebben heel veel dieren gezien, behalve de luipaard. We moeten dus nog een keer terug om de Big Five te complementeren
Reviewed by Anoniem op
Alles was van begin tot thuiskomst uitstekend geregeld via Afrivan Travels. Al mijn vragen van te worden werden duidelijk en vrijwel direct beantwoordt. Daarbij kwam ook nog dat ik echt last minute de safari had geboekt ( meer omdat ik nog nooit een groepsreis had gemaakt). Ik heb ontzettend genoten van deze safari waarbij prachtige dieren,mensen en landschappen heb mogen zien. Mijn conclusie is dat alles dusdanig goed was geregeld dat ik als leek me prima kon redden. Ik ga zeker nog een keer terug naar Afrika en zal dit zeker gaan doen via African Travels.
Reviewed by anoniem op
We hebben een geweldige tijd gehad in Zuid-Afrika. De safaris waren geweldig. We hebben volop genoten.
Reviewed by Anoniem op
We zijn we terug uit het Fantastische Zuid Afrika. Het is echt een geweldige reis geweest. De Safari was toch wel het hoogte punt. De lodges waren prima. De ketekani lodge was top. We waren daar de enige gasten en zijn goed in de watten gelegd. De gidsen waren goed, erg vriendelijk en wisten zoveel over de bush. Ook de transfers van en naar de Bush is allemaal goed gegaan.

We gaan zeker terug naar Zuid Afrika of naar een ander Afrikaans land. De mensen waren zo vriendelijk en het land prachtig.

Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp en advies. We komen zeker bij jullie terug voor een nieuwe reis!