One moment

Book your tour today: 085-4018272

6 dagen- Krugerpark safari Tremisana en boomhut

Tour Description
Itinerary
Map
Video
Reviews

Wie van game drives houdt en op zoek wil gaan naar de Big 5 in het Kruger Park zal dit de ultieme safari vinden. Je overnacht in de comfortabele Tremisana lodge en bij Marc's Tree house (de meeste boomhutten hebben ensuite basic badkamers en gaat uren het park verkennen. Dit programma zit boordevol safari activiteiten!

Highlights

Kruger National Park; Balule Big 5 Reserve; Moholoholo Rehabilitation Centre; Wandelsafari; Panorama Route; Blyde River Canyon.

Included

 • Entreegelden
 • Vervoer
 • Gids
 • Accommodatie
 • Twee maaltijden per dag
 • 3 uur durende zonsondergang game drive in het Balule Big 5 Reservaat
 • Bush braai
 • 4 uur durende wandelsafari
 • 2 volle dagen game drives in Kruger National Park
 • Moholoholo Rehabilitation Centre
 • Game drive bij zonsopgang
 • Panorama route en Blyde Canyon
 • Dekking Garantiefonds en Calamiteitenfonds (NL)

Excluded

 • Vlucht (via African Travels te boeken)
 • Reisverzekering (via African Travels te boeken)
 • Drankjes
 • Lunch
 • Persoonlijke items

Please Note

Neem gemakkelijke kleding mee in schutkleuren (dus geen fluoriserende kleuren, rood, oranje, geel), verrekijker, fotocamera, zaklamp, een warm item voor de vroege ochtend en late middag/avonden. Contant geld voor drankjes bij de bar. In Krugerpark zelf zijn pinautomaten aanwezig en je kunt bij de restaurants met je pinpas afrekenen (zet deze wel op wereldgebruik).

Restrictions

Vertrek is op aanvraag iedere gewenste dag mogelijk. Toeslag bij één persoon is €80,-. Kinderen jonger dan 12 betalen €460,- per kind.

Extras/Upgrades

Upgrade naar Katekani lodge or Tremisana lodge is mogelijk. Downgrade naar een safaritent is ook mogelijk. Deze tenten zijn zeer basic, hebben geen ensuite badkamer en wij vinden ze aan de donkere kant.

Hotel Pickup

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Johannesburg of op JNB airport. Zorg dan dat je vlucht niet later dan 8:00 a.m. aankomst aangezien je daar om 9:00 wordt opgehaald. Bij vertraging mis je de eerste dag

Itinerary

Dag 1 - Tremisaga Game Lodge
In de vroege ochtend (08:00 - 09:30 uur word je opgehaald bij je hotel/lodge of backpackers in Johannesburg. Pickup bij het vliegveld is ook mogelijk.
Vervolgens vertrek je richting het Greater Kruger. Wees voorbereid op een lange rit, de afstand is aanzienlijk. In de middag (na een lunchstop) kom je aan bij Tremisana lodge en is er tijd om je even op te frissen, te zwemmen of te relaxen. Airco is aanwezig in de kamers. In de namiddag start de eerste safari met een spannende Sunset game drive door Balule Game Reserve. De gids zal een schijnwerper gebruiken om de nachtdieren te spotten. Het diner wordt een onvergetelijke BUSH BRAAI diep in de Afrikaanse wildernis. Na het diner vervolg je de avondgame drive. Overnachting bij Tremisana lodge met eigen badkamer en airconditioning. Bij de bar is wifi aanwezig.

Dag 2 - Bushwalk en middag gamedrive
Vroeg in de ochtend vertrek je naar de Olifants-rivier, waar je met een bewapende ranger een spannende bushwandeling van 4 uur in het wild zal maken. Geniet van deze ervaring en ontdek de sporen en de geheimen van de Afrikaanse bush. Je krijgt een fantastische kans om Afrika's grote dieren van dichtbij te zien. Keer terug naar Tremisana voor een brunch. Na de high tea stap je aan boord van een open Landcruiser voor een 2 uur durende gamedrive. Diner en overnachting bij Marc's Treehouse lodge. Wifi bij de bar.

Dag 3 - Volle dag safari in Kruger national park
Rijd naar de Orpen Gate in Kruger, waar je overstapt op een open safari voertuig. Je gids zal je de gevarieerde fauna en flora van dit prachtige natuurparadijs laten zien. Geniet van een hele dag dieren spotten met kans op de Big 5! Lunch vindt plaats in het park bij een van de restaurants (eigen kosten) Transfer naar Marc's Treehouse Lodge voor diner en overnachting.

Dag 4 - Moholoholo Rehabilitation Center en middag gamedrive
Na het ontbijt rijden we naar Moholoholo Rehabilitation Centre waar wees- en gewonde dieren worden opgevangen. Je krijgt de gelegenheid om van zeer dichtbij de grote katten te zien en te leren over dit prachtige project. In de middag maak je een safari bij zonsondergang door het Motlala Game Reserve.

Dag 5 - Volle dag safari in Kruger Park
Geniet nog een hele dag van een safari in het Kruger National Park.

Dag 6 - Panorama Route, Blyde Canyon
Vroeg in de ochtend start je met een bush wandeling met een bewapende ranger door het gebied rondom Marc's Treehouse Lodge. Na het ontbijt reizen we naar de Three Rondawels van de Blyde River Canyon. We brengen je rond 17.00 uur terug naar de lodge in Johannesburg of vliegveld.

Lees meer over het Kruger en Greater Kruger park: https://africantravels.com/bestemmingen/zuid-afrika/nationale-parken-zuid-afrika/kruger-national-park/

Neem contact met ons op voor alternatieve accommodatie, zoals een downgrade naar een safaritent.

Reviews

Leave a Review
(1) Average Rating:
Reviewed by Maarten op
This was a great trip and what perfectly arranged! From Johannesburg to the Kruger Park and back again. Everything but everything arranged down to the last detail with freedom of choice. An unforgettable experience for us (son of 12 years)