One moment

Book your tour today: 085-4018272

10 dagen - Tuinroute Groepreis

Tour Description
Itinerary
Map
Video
Reviews

Deze groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Johannesburg. Reis langs een van de meest pittoreske kustlijnen van de wereld, van Kaapstad naar Johannesburg, met een kans om walvissen te spotten, een struisvogelboerderij te bezoeken, de Cango Caves, een game drive in Addo Elephant Park en een boswandeling in Tstisikamma forest. Deze groepsreis zal je niet teleurstellen en is een uitstekende reis voor een eerste kennismaking met Zuid-Afrika

Download Tour Information

Highlights

Kaapstad; Robben Island; Cape Point; Shark dive; Cape Agulhas; Ostrich Farm; Cango Caves; Tsitsikamma Forest; Bloukrans Bridge bungee; Blackwater tubing; Monkeyland; Jeffreys Bay; Addo Elephant Park; Johannesburg.

Included

Wat is gedekt met de tourprijs en de lokale kosten?
 • Game drive Addo Elephant National Park
 • Cape Agulhas
 • The Cango Caves
 • Ostrich Farm Tour
 • Ontbijt x 9; Diner x 10
 • 7 nachten camping, 3 nachten slaapzaal
 • Laatste nacht in de Ritz Backpackers Johannesburg
 • Volledig uitgeruste expeditietruck
 • Engelstalige reisleider en chauffeur
 • Wegenbelastingen
 • Calamiteitenfonds (NL)
 • 24/7 assistentie

Excluded

 • Lokale Kosten US$280. Op deze reis is sprake van Lokale Kosten. De Lokale Kosten zijn verplicht en onderdeel van de totale prijs van de reis. Dit deel (US$) betaal je echter in Afrika tijdens de pre-departure meeting meestal op de eerste dag van de reis. De Lokale Kosten worden door je reisleider tijdens de reis gebruikt om bepaalde contante betalingen te verrichten - denk hierbij aan verse producten, kampeertoeslagen en entreegelden van nationale parken. Pinautomaten en elektronisch bankieren is helaas nog niet erg vanzelfsprekend in Afrika en daarom is dit voor jou de voordeligste en duurzaamste manier en het beste voor de lokale economie van Afrika. Dit systeem wordt al jaren gebruikt bij onze internationale groepsreizen. Mocht je het erg vervelend vinden om met zoveel contant geld te reizen, neem dan contact met ons op en wij zoeken naar de beste oplossing. Geen gedoe, geen Lokale Kosten? We bieden ook een aantal groepsreizen aan waarbij alles inclusief is. Je betaalt gewoon één vaste tourprijs waarbij alle excursies en drie maaltijden per dag inbegrepen zijn. Vraag ons welke reizen dat zijn!
 • Vluchten (optioneel bij te boeken)
 • Reisverzekering
 • Lunches en persoonlijke items
 • Alcoholische- en blikjes drinken
 • Optionele activiteiten

Please Note

Tenten en matrassen zijn inbegrepen en beschikken over muggengaas. Je dient zelf voor een slaapzak of beddengoed te zorgen. Neem een goedkoop muggennet mee als je buiten wilt slapen. Alle campings beschikken over goed sanitair en een bar. Soms is er ook een restaurant aanwezig, een winkeltje en internet. Bij ongeveer de helft van de campings heb je de mogelijkheid op te waarderen naar een chalet of hotelkamer tegen bijbetaling.

Restrictions

Minimum leeftijd is 18 jaar. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 18 – 39 jaar maar als je een open minded persoon bent tussen de 40 – 65 jaar en je vindt het niet erg om dagelijks in en uit de expeditie truck te klimmen, dan ben je meer dan welkom!

Extras/Upgrades

 • Zie tour informatie

Hotel Pickup

Vertrek is vanuit Ashanti Lodge, Hof Street, Gardens, Kaapstad om 12.00pm, middag, op de vertrekdatum

Itinerary

10 dagen - Tuinroute | Zuid-Afrika
Van Kaapstad naar Johannesburg

Dag 1 – 3 ZUID-AFRIKA
Kaapstad, Cape Agulhas.
Optionele activiteiten: Robben Island, Tafelberg cable car, Two Oceans Aquarium, Cape Point, paragliding, kiteboarding, duiken met haaien, walvissen spotten.

Dag 4 – 6 ZUID-AFRIKA
Outeniqua Mountains, Cango Caves, Oudsthoorn, Ostrich Farm, Garden Route, Knysna, Tsitsikamma Forest, Bloukrans Bridge, Storms River.
Optionele activiteiten: Bloukrans Bungee, Canopy Tour, Black-water tubing, quad biking, flying fox, guided bridge-walk, waterfalls zipline.

Dag 6 – 8 ZUID-AFRIKA
Jeffrey's Bay, Addo Elephant Park.
Optionele activiteiten: Addo Elephant Park nacht game drive, Addo National Park paardentocht.

Dag 9 – 10 ZUID-AFRIKA
Karoo, Aliwal North, Johannesburg.
Optionele activiteiten: Soweto tour, Apartheid Museum

Let op: het spotten van walvissen kan alleen in het juiste seizoen en vindt plaats in Mossel Bay.

Wij zijn de enige Nederlandse partner van deze lokale groepsreisorganisatie. We werken met ze samen omdat ze al meer dan 30 jaar ervaring hebben met overland reizen door Afrika, allemaal gepassioneerde reisleiders in dienst hebben met liefde voor het continent en het vak, goede en degelijke spullen gebruiken (zowel het vervoersmiddel als tenten en keukenspullen) ze geen grote corporatie zijn waar jij als reiziger slechts een nummertje bent.

African Travels is specialist in groepsreizen
De oprichters (geboren en getogen in Afrika) van African Travels hebben een achtergrond als reisleider in Afrika. Wij bieden onafhankelijk advies en willen dat jij als reiziger goed aansluit bij de groep. Een kleine groepsreis is meer geschikt voor 40 reizigers terwijl een andere kampeerreis geliefd is bij 20-30 jarigen. We werken enkel samen met partners uit ons persoonlijke netwerk dat we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd.
Heb je dezelfde reis ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan ontvang je bij ons dezelfde prijs op het moment van bevestigen. Door koersschommelingen zijn we niet dagelijks in staat al onze prijzen bij te stellen. Niet van toepassing op reeds geboekte en bevestigde reizen.

Opzoek naar een individuele rondreis naar Zuid-Afrika? Kijk dan op https://catalogue.africantravels.com/Rack/View/2664/Catalogue/4200 100% maatwerk!

Reviews

Leave a Review
(0) Average Rating: