One moment

Book your tour today: 085-4018272

5 dagen - Moremi mobile camping safari Botswana

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Startpunt en eindpunt is Maun. Een korte privé mobile camping safari naar Moremi, de ongerepte wildernis van Botswana!

Highlights

Botswana; Moremi Game Reserve; Khwai Community Area

Included

 • Serviced camping in national parks
 • Ongerepte en afgelegen kampeerplaatsen
 • Moremi Game Reserve
 • Khwai
 • Maun
 • accommodatie in mobile serviced tenten (stretcher bedden)
 • alle maaltijden zoals aangegeven
 • Engelstalige reisleider en chauffeur
 • vervoer per 4x4 Land Cruiser
 • Privé safari zonder andere reizigers

Excluded

 • visa
 • vluchten (optioneel bij te boeken)
 • transfers
 • alcoholische dranken
 • tips en persoonlijke items
 • optionele activiteiten

Please Note

ACCOMMODATIE: 2 nachten in lodge, 2 nachten serviced camping De prijzen zijn per persoon op basis van een gedeelde tent/kamer.

Restrictions

Minimum leeftijd is 12 jaar, jonger in overleg

Extras/Upgrades

Optional Activities in Maun, Botswana Extended Game Flight over Okavango Delta - ca. USD 120

Hotel Pickup

Aankomst op Maun airport Pre- en post tour accommodatie kunnen we op aanvraag verzorgen evenals luchthaventransfers

Itinerary

5 dagen - Moremi mobile camping safari Botswana
Startpunt en eindpunt is Maun. Een korte privé mobile camping safari naar Moremi, de ongerepte wildernis van Botswana!

DAG 1: Aankomst in Maun
Bij aankomst in Maun word je opgewacht door een van onze vertegenwoordigers en naar de Drifters Maun Lodge. De lodge ligt aan de oevers van de seizoensgebonden Boteti-rivier net buiten Maun en biedt comfortabele accommodatie in tenten met uitzicht op de rivier. Vanmiddag is er tijd om te ontspannen bij het zwembad, of een wandeling te maken naar het lokale dorp Chenoga. Vanavond geniet je van een verzorgde maaltijd in de lodge.
Maaltijden: D
Afstand: ca. 30 km

DAG 2 - 3: Moremi / Khwai
Na het ontbijt vertrek je naar Moremi Game Reserve. Je reist in een goed uitgeruste, open 4x4 Land Cruiser, met onze lokale Motswana-gids en een kampassistent. De 4x4 is hard nodig in dit gebied. Veel diep zand en water temidden van de prachtige wildernis. We zullen het grootste deel van de dag een game drive in het park maken en tegen zonsondergang aankomen op onze exclusieve privécamping, die niet meer is dan een GPS-punt in de bush, volledig afgelegen. We nemen alles mee wat we nodig hebben en laten niets achter wanneer we vertrekken.
We brengen er twee nachten door, of kamperen de volgende nacht in een nabijgelegen camp en besteen de dag met game drives, eindeloze safari’s. Weg- en weersomstandigheden bepalen de exacte route.
Maaltijden: B L D; B L D
Afstand: ca. 120 km

Serviced Camping
Deze reis is een Serviced Camping reis. Je kampeert op de meest afgelegen plekken, medewerkers zetten de tenten op en verzorgen de kamp-taken. Er is geen deelname vereist.

DAG 4: Maun Lodge
Deze ochtend maak je een laatste gamedrive, op weg naar de uitgang van het park. We keren dan terug naar de Drifters Maun Lodge. In de middag is er tijd om te ontspannen en tot rust te komen na het avontuur, om te genieten van een koud drankje en misschien van een duik in het zwembad om al het stof van je af te wassen. Diner is in de lodge.
Maaltijden: B L D
Afstand: ca. 120 km

DAG 5: Vertrek
Na het ontbijt in de lodge word je op tijd afgezet bij de luchthaven. Indien je vlucht in de middag vertrekt is er tijd voor een optionele rondvlucht over de Okavango delta (op eigen kosten).

Maaltijden: B
Afstand: ca. 30 km
Optionele hoogtepunten / activiteiten \
* rondvlucht over de Okavango Delta

Deze reis wordt uitgevoerd door een zeer gewaardeerd lokale partner die al sinds 1983 deze groepsreis uitvoert. De filosofie van Drifters is gebaseerd op duurzaam toerisme - de lange termijn zekerheid dat elke activiteit ze wordt uitgevoerd in een specifiek natuurgebied moet bijdragen aan het behoud en het welzijn van de lokale inwoners van dat gebied. Op deze manier kan worden gegarandeerd dat de toekomstige generaties in staat zijn diezelfde gebieden te bezoeken en ervan te genieten op dezelfde ervaring als hun voorouders. Tijdens deze reis kun je genieten van het prachtige Afrika zonder extra kosten en geen lokale kosten (met uitzondering van visa).

Reviews

Leave a Review
(0) Average Rating: