One moment

Book your tour today: 085-4018272

Privé Safari

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Het voordeel van een privé safari is dat je dagelijks kunt vertrekken en een eigen Engelstalige chauffeur/gids en voertuig tot je beschikking hebt. Je kunt je voorkeur uitspreken voor accommodatie, dieren, land en gebied

Highlights

De highlights van de safari bepaal je uiteraard zelf. Wel zullen wij hier en daar suggesties geven als we denken dat dat ontbreekt in de reisroute. Voor de maatwerk reizen werken we alleen samen met zeer betrouwbare lokale partners met wie we al jaren samenwerken en waarvan we weten dat zij de service verlenen die jij en wij verwachten. Lokale geschoolde en gekwalificeerde gidsen zijn bovendien een must omdat zij met trots en passie over hun land zullen vertellen.

Included

  • Entree parken (meestal)
  • Reisleider/gids (Engelstalig) en chauffeur
  • Accommodatie
  • Drie of twee maaltijden per dag
  • Transfers

Excluded

  • Reisverzekering (via African Travels te boeken)
  • Vliegticket (op aanvraag inclusief)
  • Visa
  • Souvenirs, fooien, soms de drankjes, internet e.a.

Please Note

Accommodatie is beschikbaar van budget (kamperen met of zonder ensuite faciliteiten), middel segment (Luxe safaritenten met sanitair of chalets en lodges) tot top end (5 sterren accommodaties).

Hotel Pickup

Je wordt afgehaald van het vliegveld of andere lokale indien gewenst

Itinerary

De reisroute stel je geheel zelf samen. Vaak heb je gedurende de hele safari één gids/chauffeur tot je beschikking. In sommige wildparken kiezen we ervoor om naast je eigen gids/chauffeur een lokale gids in te zetten, bijvoorbeeld voor een gorilla trekking in Rwanda of Oeganda. Deze maatwerkreizen zijn flexibel en geheel volgens je eigen wensen. Uiteraard zijn we bereid erg met je mee te denken maar soms weet je als klant al precies waar je naar opzoek bent.
Omdat je tenslotte niet iedere dag een bijzondere reis naar Afrika maakt zullen we er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen en het de beste reis van je leven te laten worden!

Budget Camping
Ronde koepeltenten met gedeeld sanitair.

Comfort Camping
Grote safaritenten waarin je kunt staan. Voorzien van lantaarns, dekens, kussens en matrassen. Het zijn lichtgewicht tenten, 3 x 3 meter, 1.8 m hoog met voldoende ruimte voor twee strecher bedden en bagage passen.

Chalet en Tented Lodge Accommodatie
Er bestaat een selectie binnen het midden segment met safaritenten of chalets op prachtige locaties. Veel van onze lodges zijn gebaseerd op eco principes. De accommodatie is dus simpel maar luxe in het feit dat je over je eigen sanitair (en-suite) beschikt. Het zijn dus géén luxe lodges.

Lodge accommodatie
Lodges en luxe tentenkampen, vaak voorzien van een zwembad, spa etc.

Voorbeelden van populaire reisroutes van privé safari's zijn op aanvraag beschikbaar!

Reviews

Leave a Review
(3) Average Rating:
Reviewed by Martin R. op
I really enjoyed a private safari with African Travels to Botswana and Namibia. Great quide (Leon Varley), good food and stunning scenaries and wildlife. I have fallen in love with Africa..!!
Reviewed by Peter op
De vakantie van mijn leven!

Dit was in 1 woord een WOW vakantie. Ik heb hier een geweldige tijd gehad, echt versteld gestaan van al het moois wat we hebben gezien. We hadden in de persoon van Leon Varley een uitstekende gids en chauffeur, onvoorstelbaar wat deze man wist te vertellen over de landen en plekken waar we zijn geweest.Kortom een vakantie om nooit meer te vergeten.
Reviewed by Antoinette op
We zijn weer allemaal veilig thuis na een fantastische reis. Mede door jouw inzet en betrokkenheid hebben wij een heerlijke reis gemaakt. Van Josta moet ik jou nog eens extra complimenteren: het eten was (in bijna) alle accommodaties fantastisch geregeld. Wij zijn met jullie organisatie meer dan tevreden. En we zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.