One moment

Book your tour today: 085-4018272

Individuele rondreis Zuid-Afrika,Namibië,Botswana

Tour Description
Itinerary
Map
Reviews

Een individuele rondreis door Zuidelijk Afrika is maatwerk. We stippelen een route uit voor ieder budget! Wij vinden niets leuker dan een reis op maat te maken. Heb je een duidelijke reisroute in gedachten of zit je gebonden aan een specifiek budget? Neem dan contact met ons op en wij stellen een reis samen geheel volgens jouw wensen. Je kunt je voorkeur uitspreken voor accommodatie, highlights, reistempo, start en eindpunt, route en meer!

Highlights

De highlights van de individuele rondreis bepaal je uiteraard zelf. Wel zullen we hier en daar suggesties geven als we denken dat dat ontbreekt in de reisroute.

Included

 • accommodatie (lodge, camping, self catering chalet, enz) op basis van genoemde maaltijden;
 • huurauto (afhankelijk van de route adviseren we een normale personenauto, SUV of 4x4 met of zonder kampeeruitrusting) inclusief ongelimiteerde kilometers, standaard autoverzekering (voor Zuid-Afrika boeken we automatisch de hoogste dekking zonder eigen risico), 2 bestuurders;
 • Eenrichtingstoeslag huurauto indien van toepassing;
 • Grenspapieren huurauto;
 • binnenlandse vluchten indien van toepassing;
 • transfers bij aankomst en vertrek;
 • Travelapp met persoonlijk reisschema;
 • Reserveringskosten;
 • PDF van de reisbeschrijving inclusief routebeschrijving;
 • Dekking Calamiteitenfonds (NL) en Garantiefonds;
 • 24/7 assistentie;

Excluded

 • Reisverzekering (via African Travels te boeken);
 • Intercontinentaal vliegticket (op aanvraag inclusief);
 • Visa;
 • Souvenirs, fooien, internet e.a.;
 • De toegangsprijzen voor de beschreven nationale parken en conservation area’s tenzij anders vermeld;
 • Activiteiten pakket (game drives, boottochten, duiken met haaien e.a. kunnen op voorhand bijgeboekt worden, aanbevolen in het hoogseizoen);
 • Aanvullende autoverzekering met verminderd eigen risico voor 4x4 huur;
 • Overige maaltijden;
 • Brandstof;
 • GPS (met Tracks4Africa), voor Zuid-Afrika inclusief;
 • Satelliettelefoon;
 • E-toll;
 • Cross border fees: het grensdocument betreft alleen de schriftelijk toestemming om de betreffende landgrenzen te mogen overschrijden. Plaatselijke verplichtingen zoals lokale heffingen en verzekeringen, wegen- en grensbelastingen, etc. komen hiermee niet te vervallen;
 • Opwaardering huurauto;
 • Meet & Greet service bij aankomst;
 • Het wassen van kleding;
 • Alcoholische en non-alcoholische dranken tenzij anders vermeld;

Please Note

Accommodatie is beschikbaar van budget (kamperen met of zonder ensuite faciliteiten), middel segment (Luxe safaritenten met sanitair of chalets en lodges) tot top end (5 sterren accommodaties).

Extras/Upgrades

In overleg kunnen we activiteiten en aanvullende maaltijden vooruit boeken.

Hotel Pickup

Je wordt afgehaald van het vliegveld of andere locatie indien gewenst!

Itinerary

Een individuele rondreis is ideaal voor mensen die in eigen reistempo de Zuidelijk Afrikaanse landen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique of Zambia willen verkennen.
Zuid-Afrika is uitstekend met een normale personenauto of SUV te verkennen, terwijl je voor Mozambique, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia een 4x4 nodig hebt om optimaal van de vakantie te kunnen genieten.

Individuele rondreis Zuid-Afrika met eigen huurauto
Voor Zuid-Afrika is het niet nodig een 4x4 te huren. De meest voordelige en fijnste manier is een bed & breakfast reis met normale personenauto (of upgrade naar een SUV) langs alle hoogtepunten die dit prachtige land te bieden heeft. Startend in Kaapstad en eindigend in Johannesburg of omgekeerd is de meest populaire route, maar alternatieven bieden we ook!

Onze individuele rondreizen naar Zuid-Afrika >>
Klik hier voor onze voorbeeldreizen naar Zuid-Afrika: https://catalogue.africantravels.com/Rack/View/2670
Met ons lokale kantoor in Zuid-Afrika zijn we altijd snel ter plaatse mocht dat nodig zijn. Bij ons overnacht je niet in grote massa hotels maar spendeer je de nacht in kleinschalige lodges en guest houses met persoonlijke tips van de eigenaar.

Zuid Afrika in combinatie met Namibië, Botswana, Zimbabwe of Mozambique?
Wil je een individuele rondreis maken in combinatie met de noordelijk gelegen buurlanden? Dan is een 4x4 auto een vereiste. Door de vele grint, zand en slechte wegen is een hoger gelegen auto een must!
Niets is avontuurlijker dan zelf een 4x4 te huren en door het uitgestrekte Afrikaanse landschap te rijden. Zuidelijk Afrika is de perfecte bestemming om op eigen houtje met een huurauto te verkennen. Er zijn volop prachtige, goed onderhouden kampeerterreinen en met een stoere 4WD kun je in eigen tempo de wildparken verkennen. Wat is nou leuker dan vanuit je eigen tent op het dak naar de wilde dieren te kijken?
Klik hier voor onze voorbeeldreizen naar Zuidelijk Afrika, waaronder Namibië, Botswana en Mozambique: https://catalogue.africantravels.com/Rack/View/2670

Reviews

Leave a Review
(5) Average Rating:
Reviewed by Hogeveen op
Wij hebben een super vakantie gehad in Zuid Afrika. Mede dankzij het enthousiaste verhaal van Marijnke op de vakantiebeurs en het passende reisplan van haar, hebben wij besloten om met African Travels in zee te gaan. Wij hebben geen 1 dag spijt gehad om dit te doen!
Wat hebben wij genoten!!
African Travels heel erg bedankt voor het meewerken aan deze super ervaring!!
Reviewed by Anomien, Nederland op
Privé safari Kenia met een super goede gids waardoor we heel veel gezien hebben, gelachen hebben en goede informatie hebben gekregen.
Reviewed by Anoniem, Nederland op
We hebben een geweldige tijd gehad, zowel in Namibië als in Botswana. We hebben ongelooflijk veel olifanten, giraffen, buffels en ook veel leeuwen gezien en veel ander wild en vogels.

Het Chobe National Park overtrof onze verwachtingen en we hebben ook erg genoten van de ‘scenic flight’ over de Okanvanga Delta. Erg bijzonder was de ‘cheeta experience’ bij Na/an ku sé. Dat bleek een wandeling te zijn in het park waar de lodge staat met drie cheeta’s (en twee begeleiders) en ons vieren, waarbij de cheeta’s vlak langs je heen lopen.

De meeste lodges waren conform onze verwachtingen of overtroffen die, zoals Na/an ku sé, Le Mirage, Onguma The Fort en Nata Lodge in Botswana.
Reviewed by Brunel op
Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt in het prachtige Namibië. Een onvergetelijke ervaring met z'n viertjes in 2 4x4 auto's met als slaapplek een tent op het dak. Alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Goede routeomschrijvingen, tips wat er in de buurt te doen is, er werd aangegeven dat we ergens eten moesten inslaan of wat op dat moment voorlopig de laatste tankmogelijkheid was.We hebben op pareltjes van 'campings' gestaan zonder mensen om je heen in de geweldige natuur. Ongelofelijk mooi en dit hadden we zelf niet kunnen vinden en regelen.Ook jullie extra care en hulp bij het kapot gaan van de auto was hartverwarmend en zeer welkom. Deze vijf sterren zijn dik verdiend.
Reviewed by Anoniem op
Wij hebben echt een super vakantie gehad! Alles was helemaal perfect.

We waren erg blij met de auto’s, transfers, binnenlandse vlucht en accommodaties! Echt super!

Vooral het Timbavati Safari park vonden we erg indrukwekkend, zo bijzonder allemaal.Super bedankt voor het regelen allemaal, door jullie hebben we echt zo een bijzondere reis gemaakt!