One moment

Book your tour today: 085-4018272

Wat zijn Lokale Kosten?

Op een aantal van onze reizen is er sprake van Lokale Kosten. De Lokale Kosten zijn onderdeel van de totale prijs van de reis en worden door je reisleider tijdens de reis gebruikt om bepaalde betalingen te verrichten - denk hierbij aan verse producten, kampeertoeslagen en entreegelden van nationale parken. De Lokale Kosten betaal je bij de Pre-departure meeting, zodat je niet met het geld hoeft rond te lopen. Om deze reden kunnen de Lokale Kosten alleen in contante US Dollars betaald worden. Mocht je het erg vervelend vinden om met zoveel contant geld te reizen, neem dan contact met ons op en wij zoeken naar de beste oplossing. 

Geen gedoe, geen Lokale Kosten?
We bieden ook een aantal groepsreizen aan waarbij alles inclusief is. Geen gedoe, geen Lokale Kosten. Je betaalt gewoon één vaste prijs. Vraag ons welke reizen dat zijn. 

Let op: de Lokale Kosten zijn verplicht! Zonder deze bijdrage kan je toegang worden ontzegt op de overland truck. 

Optionele Extra's / Activiteiten pakket
Per reis staan ook, indien van toepassing, de Optionele Extra's / Activiteiten pakket vermeld. Dit zijn flexibele kosten, OPTIONELE activiteiten die je kunt doen maar niet HOEFT te doen. Vooraf kun je dus al een beetje inschatten wat je wel en niet wil gaan doen. Het voordeel van Optionele extra's is dat je al reiziger hierdoor zelf in staat bent je eigen reis samen te stellen. Sommige reizigers zijn maanden lang op pad en willen soms een wildpark overslaan. Of je voelt je die dag niet lekker en kan daarom geen deelnemen aan een excursie. Hierdoor houd je de regie over je budget in eigen handen. Dit is typisch voor overlanding.

In het ideale geval zouden al deze activiteiten inclusief zijn, maar niet iedereen kan zich dit veroorloven.