One moment

Book your tour today: 085-4018272

Hoe boek ik een reis bij African Travels?

African Travels is een online reisbureau wat als grote voordeel heeft dat je vanaf elke locatie ter wereld kunt boeken! Wil je toch persoonlijk advies dan komen we graag bij je langs voor advies op maat of je bent welkom op ons kantoor.

Hoe boek ik via de website?

Indien je weet welke reis je graag wilt maken dan volg je de stappen zoals aangegeven. In eerste instantie betreft het altijd een offerteaanvraag. Pas door goedkeuring van jou (de klant) verandert de status van de offerteaanvraag naar een voorlopige reservering en ontvang je een factuur met betaalinstructies. Betalen in termijnen behoort ook altijd tot de mogelijkheden met een minimale aanbetaling van 25% van het landarrangement + de kosten van de vlucht en optioneel gorilla permit. De volledige reissom moet uiterlijk 45 dagen voor vertrek zijn voldaan.

Bij een algemene offerteaanvraag is het handig contact op te nemen via ons contactformulier. Wij stellen aan de hand van je vraag een offerte op. Wij proberen binnen 24 uur aan te geven of er beschikbaarheid is. 

Stap voor stap bij standaard reizen op de website:

 1. Volg de stappen van de offerteaanvraag van je gewenste reis
 2. Wij bekijken de beschikbaarheid
 3. Voeg eventueel een vlucht, transfer en extra overnachtingen toe
 4. Vul het boekingsformulier in
 5. Maak een (aan)betaling
 6. Je reis is definitief
 7. Je ontvangt aanvullende informatie, vouchers en/of e-tickets

Stap voor stap bij maatwerk:

 1. Spreek met een van ons je wensen door
 2. Wij sturen vervolgens een voorstel op maat
 3. We sleutelen net zo lang aan het reisschema totdat alles naar wens is
 4. Vervolgens maak je een (aan)betaling
 5. Je reis is definitief. We sturen de factuur en reisschema
 6. Ca. 14 dagen voor vertrek ontvang je alle vouchers en aanvullende reisdocumenten met laatste checklist

Dynamic Packaging - elke reis is maatwerk

Niet iedereen heeft hetzelfde budget om mee te reizen. Vandaar dat veel van onze reizen bestaan uit optionele extra's die je tijdens de reis kunt toevoegen. Hierdoor is iemand met een kleiner budget in staat toch een lange rondreis te maken maar niet alle wildparken te bezoeken. Een ander wil het totaal pakket boeken en alles zien en doen wat tot de mogelijkheid hoort tijdens een rondreis. Dit geld eveneens voor de vliegtickets. We kunnen een reis voor je boeken inclusief een vliegticket, airport transfer etc. Een ander boekt een vlucht liever zelf. Kortom, wij zijn flexibel en alles is mogelijk!

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt of met lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodgemanagers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken. 
Liever een klassieke safari? Deze bieden we ook aan, ze zijn nog altijd het populairst.

Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen voor het buffet. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, niet te massaal, rustieke en fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Of je tijdens een game drive achter de massa aan wilt rijden (als er een leeuw gespot wordt kom je dat al gauw via een radio te weten) of lekker de rust wilt opzoeken, heb je zelf in de hand. Overleg continue met je gids!

Neem voor vragen en persoonlijk advies contact met ons op!