One moment

Book your tour today: 085-4018272

Aansprakelijkheid en Eigen Risico 4x4 huur

Wij bieden 2 aansprakelijkheidsdekkingen: de Standaard & Super Cover. Deze dekkingen betreffen geen persoonlijke aansprakelijkheid maar dekking voor schade aan onze voertuigen en/of schade aan het eigendom van derden. 

Standaard dekking met eigen risico

Deze dekking draagt een eigen risico van ZAR/N$ 45,000.00, die in het geval van een ongeval of schade aan zowel ons voertuig of eigendom van derden van toepassing is. Dit eigen risico van ZAR/N$ 45,000.00 wordt vooraf van toestemming van de huurder op een Visa of MasterCard geblokkeerd op het moment van aanvang. Er wordt geld ingehouden wanneer de huurder het voertuig in een beschadigde toestand retourneert of door schade van een derde partij. Als er geen vorderingen bestaan, wordt de borg op de creditcard vrijgegeven en is het bedrag binnen 21-30 werkdagen vanaf de datum van terugkeer weer beschikbaar. De standaarddekking dekt reparatiekosten of vervanging van banden en voorruiten.

Super cover/ All Inclusive cover

Er wordt een aanvullend dagtarief berekend aan de offerte. Deze dekking is geen GEEN EIGEN RISICO en materiële schade aan een voertuig van derden, evenals het vervangen of repareren van voorruiten en banden, radiodiefstal en invorderingskosten zijn inbegrepen. Een borg van ZAR/N$ 3,000.00 wordt wel vooraf met toestemming van de huurder geblokeerd op een Visa of MasterCard op het moment van de collectie om ervoor te zorgen dat het voertuig op de afgesproken datum wordt teruggegeven op de afgesproken plaats, in een schone staat, zonder verloren of beschadigde elementen. Deze borg wordt volledig terugbetaald binnen 21-30 werkdagen na datum van terugkeer, wanneer alle voorwaarden zijn nageleefd.

Aanvullend via Allianz

Mensen die dubbel verzekerd willen zijn kunnen ook een polis van Allianz afsluiten. Deze verzekering dekt in geval van schade aan de huurauto, -motor of -camper het eigen risico én de ingehouden borg. Een ideale verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.

2 Products, viewing 1 - 2

Deze individuele rondreis langs alle prachtige highlights van Zuid-Afrika start in Johannesburg en eindigt in Kaapstad, maar kan ook in omgekeerde...

Lokale Kosten: N.v.t
Zuid-Afrika Duration: 21 dagen

Huur een eigen 4x4 in Afrika en maak een individuele rondreis door de wildparken van zuidelijk Afrika! De ultieme wildernis belevenis!...

Lokale Kosten: ja
Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe Duration: Vanaf 7 dagen