One moment

Book your tour today: 085-4018272

Vliegtickets

Boek je een vliegticket inclusief je reis dan is deze automatisch gedekt bij faillissement van een airline. Ook valt de vlucht dan onder de dekking van het Garantiefonds en Calamiteitenfonds (alleen van toepassing voor Nederlanders).

African Travels verkoopt groepsreizen, individuele rondreizen en safari's, vaak met een verschillend begin- en eindpunt. Deze reizen zijn exclusief intercontinentale vliegtickets, tenzij anders vermeld in de reisomschrijving. Via ons kun je ook een bijpassend vliegticket aanschaffen. We zullen dit ticket geheel naar jouw wensen boeken (directe vlucht, zo voordelig mogelijk of kortste reistijd).

Vliegticket Annuleringsverzekering

Los ticket geboekt? Deze verzekering dekt de annuleringskosten wanneer je noodgedwongen het ticket (vliegtuig, bus, trein, ferry) moet annuleren.

Compenseer je vliegticket!

Om een klein beetje bij te dragen aan een betere wereld wil African Travels je graag wijzen op de mogelijkheid om groener te reizen.

Groener reizen kan met GreenSeat. Groen reizen, reizen zonder negatieve gevolgen voor het klimaat. Je gaat op vakantie voor de beleving, het avontuur, om nieuwe mensen te leren kennen of voor je welverdiende rust. Dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig zijn er allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzame vervoersmiddelen, maar het zal nog jaren duren voordat ze uitontwikkeld zijn. Om nu al groener te reizen moeten we dus iets anders doen. Via greenseat kan dat. Simpel; door eerst te kijken welke opties je hebt om te kiezen voor een groener vervoersmiddel (lopen naar new york is geen optie, met de trein naar parijs wel!) en daarna de rest op te ruimen door middel van het compenseren van de CO2-uitstoot. Door de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren maakt je duurzame energie voor huishoudens in ontwikkelingslanden mogelijk!

Reken via de handige tool van Greenseat je compensatie uit.