One moment

Book your tour today: 085-4018272

Malawi introduceert e-visum

29 oktober 2019

Malawi wil met ingang van 1 november 2019 de lancering aankondigen van een online visumdienst voor bezoekers aan Malawi.
De online visumdienst complimenteert de inspanningen die het ministerie heeft geleverd in het streven naar een efficiëntere manier bij het vergemakkelijken van reizen naar Malawi.

Via de online visumdienst van Malawi kunnen reizigers zich registreren en inloggen op het e-visumplatform, aanvragen invullen en indienen, ondersteunende documenten inclusief foto van aanvragers uploaden en de visumkosten vooruit betalen in overeenstemming met nieuwe betalingsregelingen. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, wordt een kennisgeving per e-mail en op dezelfde manier verzonden op de inlogpagina, waar een goedkeuringsdocument dat toegang tot Malawi toestaat, kan worden gedownload voor gebruik om de reisarrangementen van de aanvrager te vergemakkelijken. Bij binnenkomst in Malawi zal de ambtenaar een sticker in het paspoort plaatsen. 

Om een ​​e-visum aan te vragen, registreer je je en log je in op de Immigration-website: www.immigration.gov.mw of www.evisa.gov.mw

Malawi is momenteel in opkomst als een van de meest complete bestemmingen van Afrika (natuur, wildlife, strand, cultuur en veiligheid) en door dit nieuwe visumsysteem hoopt Malawi nog meer bezoekers te trekken naar "het Warme Hart van Afrika". Al geruime tijd zijn de prachtige stranden van Lake Malawi, de prachtige en gevarieerde landschappen en fascinerende en vriendelijke culturele ervaringen van Malawi een van de beste die Afrika te bieden heeft.
Door de herintroductie van wildlife en het uitstekende natuurbehoud worden safari ervaringen nog beter.

Let op: het visum tot Malawi wordt alleen verleent aan de reiziger als binnen de geldigheidsperiode wordt gereisd en aan de andere inreisvereisten wordt voldaan. De geldigheidsperiode van het Visa is niet noodzakelijkerwijs de toegestane dagen om te verblijven / verblijven in Malawi. Aantal dagen / verblijfsvergunning voor legaal verblijf in Malawi wordt afgegeven bij de grens van binnenkomst of op aanvraag bij het hoofdkantoor van de immigratie in Malawi.

Bron: Malawi Toerisme

Benieuwd naar ons reisaanbod voor Malawi? Klik hier

African Travels Malawi Kaya Mawa 1500 sunset.jpg