One moment

Book your tour today: 085-4018272

Nieuw aanbod Tanzania safari's

25 maart 2019

Door de groeiende vraag naar low budget safari's door Tanzania hebben we een aantal prachtige reizen toegevoegd!

 1. 10 dagen Kleinschalig Tanzania: Selous en Zanzibar ACCOMMODATIE
  Een heerlijke vakantie naar het prachtige eiland Zanzibar, Stone Town en Selous. Overnacht in kleinschalige rustieke accommodaties. Een prachtige reis voor rustzoekers met een beetje comfort. Transfer naar Selous kan over land of per klein vliegtuigje. 
 2. 7 dagen Een week op safari ACCOMMODATIE
  Reis met eigen privé chauffeur door de beroemde wildparken van noord Tanzania. Overnacht in tented camps (glamping) met ensuite faciliteiten. Een uitstekende reis voor mensen die veel willen zien en geen overbodige luxe verwachten!
 3. 5 dagen Serengeti en Ngorongoro vanuit Nairobi CAMPING
  Een internationale groepssafari die start en eindigt in Nairobi. Reis met kleine groep in 4x4 jeeps door de parken en overnacht in een klein koepeltentje. Dit is de meest budget reis in ons aanbod. 
 4. 12 dagen Kenia en Tanzania CAMPING
  Een budget safari met internationale groep. Maximaal 28 deelnemers. Overnacht middenin de parken in een safari koepeltentje en geniet overdag van eindeloze safari's!
 5. 9 dagen Kenia en Tanzania CAMPING
  Vergelijkbaar met bovenstaande reis alleen iets korter. 
 6. 7 dagen Zanzibar en Selous ACCOMMODATIE
  De meest budget accommodatie safari naar Zanzibar en Selous! Een korte kennismaking met een safari en verder genietend van het heerlijke zandstrand en blauwe zee op Zanzibar.
 7. 12 dagen Kenia en Tanzania in kleine groep CAMPING
  Een van onze favorieten. Een rondreis via het Victoriameer. Eindeloze safari's, kleine internationale groep. 

African-Travels-Hell’s-Gate-National-Park-zebra-1500.gif African Travels tanzania safari 1500 tent buitenkant tent halisi.jpg