One moment

Book your tour today: 085-4018272

Maatwerkreis naar Afrika

Iedere reis is bij African Travels maatwerk. Een droomreis naar Afrika geheel naar eigen wens samengesteld? Ook daarvoor ben je bij African Travels aan het juiste adres. Samen bespreken we de gewenste bestemmingen, type accommodatie, dagprogramma, activiteiten en manier van reizen.

Kwaliteit en persoonlijke service

Onze privé safari’s worden begeleid door lokale gidsen. Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop als het gaat om de accommodaties die we opnemen in het reisprogramma. Wees niet bang dat we je in een lodge laten overnachten met busladingen toeristen. Maar uiterst afgelegen, bijzondere kleinschalige luxe (eco) lodges zijn natuurlijk wel iets prijziger. In onze standaard reizen kiezen we daarom voor de beste prijs-kwaliteit verhouding: rustieke, niet te massaal, fijne accommodaties op een prachtige locatie.

Wil je meer activiteiten in het programma, een markt bezoeken of met de lokale trein reizen? We nemen het op in het reisprogramma! Ook onze gidsen, reisleiders en lodge managers kennen de leuke plekjes tijdens je reis, zoals een bijzonder project dat de moeite is spontaan te bezoeken.

Liever een klassieke safari? Ook die vind je in ons reisaanbod. Ze zijn nog altijd het populairst.

African Travels Andbeyond Benguerra 1500.jpg

Eerste keer naar Afrika?

Lonkt het Afrikaanse continent en wil je voor het eerst op safari? Dan raden we voor een zeer ontspannen vakantie de Big 5 bestemmingen Tanzania of Kenia aan. Je reist met eigen privé gids door de mooiste wildparken en leert alles over de Afrikaanse bush. Je ziet ongetwijfeld veel wilde dieren!
Ben je onafhankelijk ingesteld en wil je het liefst zelf rijden? Dan zijn Zuid-Afrika en Namibië een uitstekende bestemming. Deze landen hebben meer te bieden dan wildlife. We ontwerpen een reis waarin alle belangrijke highlights en excursies zijn opgenomen, je overnacht in veilige en mooi gelegen accommodaties en we houden rekening met aanvullende persoonlijke wensen!

Afrika met het hele gezin

Afrika is zeer geschikt als familiebestemming. African Travels biedt familiereizen aan in groepsverband of individueel. Met ons eigen gezin reizen we meerdere malen per jaar door verschillende Afrikaanse landen. We weten als geen ander dat minder lange reisafstanden, kindvriendelijke activiteiten voor jonge kinderen of tieners en een passende accommodatie met familiekamers van invloed zijn op het vakantieplezier. Ook voor eenoudergezinnen hebben we zeer geschikte (kleinschalige)groepsreizen!

African Travels Malawi Kaya Mawa 1500 sunset.jpg

Actieve safari’s

Tijdens een safari worden alle zintuigen aangesproken. Vanaf het eerste moment dat je uit het vliegtuig stapt komt de geur van de Afrikaanse aarde je tegemoet. Dieren ruik je soms van kilometers afstand. Een wandelsafari, gorilla of neushoorn trekking, een safari te paard of kanosafari onder begeleiding van een professionele gids zijn ervaringen om nooit te vergeten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Safari & Strand

Onbewoonde eilanden, witte stranden, turquoise water, koraalriffen, jungle trails, lekker eten en culturele excursies. De Afrikaanse strandbestemmingen en eilanden hebben zoveel meer te bieden dan alleen zon en zee! De welbekende safari & strand combinatie is niet voor niets de ideale match! Van low budget tot high end, vraag ons naar de mogelijkheden!

Honeymoon

Vier de liefde op het meest romantische continent Afrika! Van low budget tot extreem luxe, voor afgelegen juweeltjes tot groepssafari's in combinatie met een luxe lodge aan het strand. We ontwerpen allerlei huwelijksreizen. Bespreek met ons je wensen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op en geef de volgende wensen door:

Voorbeeldreizen >>

African-Travels-high-end-safari-lodge-africa-1500-elephants.jpg